Tecrübeli anne ve hamileler acil yardım :(

PurpleBerry

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
3
1
Merhaba herkese , bu siteyi takip ediyordum ama üye değildim bu olayı yaşayınca üye olup yardım istemek istedim. Eşimle bebek istiyoruz adet olmam gereken gün 31 ocaktı, 1 gün sonra sadece pembe lekenme gördüm ve durdu hemen. Bu olaydan bi kaç gün sonra (dün gece) ilişki yaşadık ve sonrasında önce pembe, sonra açık kahverengi akıntı gelmeye başladı ama az az. Fakat kesinlikle adet kanaması gibi değil ağrı sizi hiç bir belirti yok normalde çok sancılı olur adetlerım.. Buna güvenerek hemen bu sabah Muna Lab isimli testi yaptım negatif çıktı. O zaman adet göreceğim diyorum ama gerçekten adet gibi değil vücut hislerim. Böyle bir olay yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Merhaba herkese , bu siteyi takip ediyordum ama üye değildim bu olayı yaşayınca üye olup yardım istemek istedim. Eşimle bebek istiyoruz adet olmam gereken gün 31 ocaktı, 1 gün sonra sadece pembe lekenme gördüm ve durdu hemen. Bu olaydan bi kaç gün sonra (dün gece) ilişki yaşadık ve sonrasında önce pembe, sonra açık kahverengi akıntı gelmeye başladı ama az az. Fakat kesinlikle adet kanaması gibi değil ağrı sizi hiç bir belirti yok normalde çok sancılı olur adetlerım.. Buna güvenerek hemen bu sabah Muna Lab isimli testi yaptım negatif çıktı. O zaman adet göreceğim diyorum ama gerçekten adet gibi değil vücut hislerim. Böyle bir olay yaşayan varsa paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Canım gebelik olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum. Ama yine de 4-5 gün daha geçerse ve adet olmazsan kan da baktırmanı tavsiye ederim. İnşallah biran önce hamile kalır, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Adetlerin düzenli ise test sonucu doğrudur canm. Doktora git bence kis faln olmasn Allah korusun durumunu anlat gitte

Bazen testler yanılabiliyor. O yüzden emin olmak için yarın gidip kan vermelisin. Ne olur ne olmaz.. Negatif çıkarsa kanda o zaman başka sebepleri araştırırsın. Ama en sağlıklı sonuç kan canım

merhabalar, yanıtlar için çok teşekkürler :KK36: akıntı regle döndü şuan regl görüyorum bir sıkıntı yaşamadığım için evham yapmak istemiyorum açıkçası, sorularım olursa tekrardan yazarım görüşmek üzere:KK54:

X