Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüsümü büyütmek istiyorum 75 beden (destekli) desteksiz 85 olsun istiyorum. İstanbul avrupa yakasında ameliyat olan var mı tecrübelerinizi yazar mısınız
Aynı durumdaydım tatlım seninle 75 destekli bile doldurmuyordu Avrupa yakasında değil ama Ataşehir de Ayşegül sivri hanıma ameliyatımı oldum 85 desteksiz takıyorum şimdi ilk 10 gün zorlandım eşim sağ olsun yardımcı oldu hiç istememesine rağmen ama bi an bile o acılardan bıkıp pişman olmadım iyi ki yaptırmışım iyi ki
Aynı durumdaydım tatlım seninle 75 destekli bile doldurmuyordu Avrupa yakasında değil ama Ataşehir de Ayşegül sivri hanıma ameliyatımı oldum 85 desteksiz takıyorum şimdi ilk 10 gün zorlandım eşim sağ olsun yardımcı oldu hiç istememesine rağmen ama bi an bile o acılardan bıkıp pişman olmadım iyi ki yaptırmışım iyi ki