tecrübelerinizi,fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen..

ahhh be canım senin de Allah yardımcın olsun , evlilik başlı başına zor bir de evlilik öncesi böyle şeyler yaşanınca insan allak bullak oluyor
ben evli dğeilim,ama hayat tecrubesi,yaş var,yaşanmışlık var,ama bazen vazgeçmek bır zaferdır...içimdeki sese guvendım,ama dırendım,sonuç hep keşke,bır örnek,bir ilişkim vardı,tam ilişki değil,ilk başlarda bır gün uçak bileti aldım gel dedi,ayağım hiç çekmedi,birşey gitme dıye çok durdurdu,ama istem dışı gıttım,üzülmesın,şimdi kırılır beklıyor dedim,ama aradan ıkı yıl sonra bir kaç kez o gözünün bile krpmadan o alınan uaçak biletlerini iptal etti,eğer o gun iç sesimi dinleseydım,öle bir ilişki yaşayıp bu kadar üzülmezdım

ayrılık yaşadık ama devam ettik ,ayrılamıyorum sanırım sorun bu. bir dönem hep olumsuzluklar geliyor aklıma nişanlımla aramda bozuluyor bu durumdan dolayı daha sonra düzeliyoruz bir şekilde .kendimi bir gönül ilişkisinde ilk kez görme şansım oldu ben sabretme taraflısıyım ama dolunca birden patlıyorum haliyle , nişanlımı hemen silip atabilsem tamamen kötü bu insan diyebilsem işim çok kolay ama iyi yönleri de var olduğuna inanıyorum hissediyorum o yüzden ne taraf ağır basıyor onu bilemiyorum , davetiyelerim dağılıyor bir yandan bense böyle karışık haldeyim sizlerden yardım istiyorum ve diğer konuları da okudukça meğer genelde hep aynı şeylere maruz kalıyormuşuz

Kafamda bir soru isareti varsa evlenmezdim. Sevgiliyken varolan sorunlar evlenince ×3 oluyor çünkü. Hic gerek yok

eşimle sadece 1,5 ay nişanlı kaldım, tanıma fırsatım olmadan evlendim. ama 1 sene nişanlı kalsaydım evlenmezdim. çünkü ne kadar iyi yönleri olsa da hastaneye götürmemesi, ilgisizliği, kıyaslaması, ailenin bana olumsuz yaklaşması vs gibi şeyleri farketmiş olurdum. Hiç bu sıkıntılara katlanmazdım. Herkes mutlu olmak için evlenir, elbette sorunsuz evlilik yok ama bile bile lades de demem. Bu sorunlar evliliğimizin ilk ayında açığa çıktı ve boşanma kararı aldım, blöf olmadığı için mesaj yerini buldu, evlilik sürüyor ama kırıldığım şeylerin izi duruyor. 10 yıllık evlilik, iki çocuk var, çok şükür ama keşke başta yaşanmasaydı.

Diğer meseleleri bilemem ama sizi daha nişanlıyken başka erkeklerle birlikte olup eleştirmesi ve başka kadınlarla kıyaslaması çok kötü bir durum bence yol yakınken bırakın gitsin derim

ewet bunu sorun olarak görüyorsam evlenmem. ama bu sorunu çözebileceğime inanıyorsam evlenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…