tecrübelerinizi,fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen..

iş yoğunluğunu anladık diyelim. nişanlıyı ealeleme kötülemek nedir?
siz onu seviyor musunuz, o sizi seviyor mu gerçekten?
kıyaslamak ise en nefret ettiğim şey. sen de onu arkadaşlarının yanında eleştir ve kıyasla ne olacak tepkisi?
bu adam sana saygı duymuyor o kesin de sevgisini sen bilirsin
benim eşim de hasta olunca benimle hastaneye gelmez ve bu çok zoruma gidiyor. şimdi ise ben de ona aynısını yapıyorum. hiç iyi değil ama kısasa kısas gerekiyor bazen.

Evlenmezdim. Simdiden seni begenmiyor elestiriyor cekistiriyor kiyAsliyor veeeeee en onemlisi ilgisizzzz- bir de kv kb gorumce elti derdin de varsa . cıkkkkk olmazzzzzz

Evlenmezdim.
9 yillik evliyim. Esim ilk tanidigim gunden beri ayni. Gozumun icine bakar. Ben de ilgi istiyorum moduna girmek zorunda kalmiyorum hic. Boyle erkekler de var. Umidini yitirme.

evet malesef arkadaşına eleştirmiş beni bunu kendisinin konuşmasından anladım halbuki arkadaşı da belki gerçek belki değil eşini övmüş .

bunu çok duydum ne erkekler var diye ama nişanlım benim nasibim diye baktım ve onu seviyorum ama evlilik çok başka bir mesele ,hep ilk olsun onla da evleneyim dedim. umarım herşey yoluna girer ,epey zormuş onu anladım .ben epey toz pembe baktım herşeye..

Şimdiden ilgisiz diyorsun evlenince 10 katı ilgisiz olacak.
Bunlara katlanamam diyorsan bence hiç evlenme, boşanmış olmaktan iyidir.

evlenmek zorunda degilsin biliyorsun degil mi... hayat senin hayatin icine sinmeyen bi durum var ki konu acmissin.. kac yasindasin?
24 yaşındayım. evlenmek zorunda değilim haklısınız ama nişanlımın başka biriyle evlenme ihtimali beni çok üzüyor yani ne vazgeçip çekip gidebiliyorum ne de kalıp durgun bi kafam oluyor

evet malesef arkadaşına eleştirmiş beni bunu kendisinin konuşmasından anladım halbuki arkadaşı da belki gerçek belki değil eşini övmüş .
normali budur zaten. 10-20 yıllık evlilik olsa anlarım da nişanlıyı eleştirmek nedir?
bence sevgi kalmış mı onu sorun nişanlınıza.

24 yaşındayım. evlenmek zorunda değilim haklısınız ama nişanlımın başka biriyle evlenme ihtimali beni çok üzüyor yani ne vazgeçip çekip gidebiliyorum ne de kalıp durgun bi kafam oluyor

diger konuna da baktim kafan biraz karisik ve dügüne de az kalmis.. hem seviyorsun hem kafan rahat degil.. Allah yardimcin olsun..

nişanlıma böyle söylediğim de aynı evde olcaz daha fazla vaktimiz olcak diyor sürekli işle ilgileniyor ailesi de öyle diyor ben de kararsız kalıyorum

Aynı evde olunca daha rahat edecek.
Kendisi dışarıda gezerken sen onu bekleyeceksin.
Burada çok örnekleri var, karar sizin...

diger konuna da baktim kafan biraz karisik ve dügüne de az kalmis.. hem seviyorsun hem kafan rahat degil.. Allah yardimcin olsun..

evet meselelerimiz epey karışık üzücü ama düşünmemeye çalışıyorum geçmişi geleceğe bakayım diyorum onu da tam kestiremiyorum ,her şey çok müthiş olsun diye bi isteğim yok ama en azından bazı şeyler olsun ve özellikle manevi boşluk hissi çok kötü o herşeyden beter

Aynı evde olunca daha rahat edecek.
Kendisi dışarıda gezerken sen onu bekleyeceksin.
Burada çok örnekleri var, karar sizin...
işte o ikilem çok karışık daha fazla mı vaktimiz olcak yoksa yine aynı mı olcak diye, ben de vakit problemi yaşayan biriyim esasında ama bir yolunu bulmaya çalıştım görüşmek ,konuşmak için.

vakit varken dönmediğim herşeyden pişmanım,eğer nır yanım vazgeç deyıpte ısrar ettim ise hepsi pişmanlık olarak döndü,içindne bir ses evlenme diyorsa dinle,dinlemediğim her ses,keşkeye döndü

vakit varken dönmediğim herşeyden pişmanım,eğer nır yanım vazgeç deyıpte ısrar ettim ise hepsi pişmanlık olarak döndü,içindne bir ses evlenme diyorsa dinle,dinlemediğim her ses,keşkeye döndü

ahhh be canım senin de Allah yardımcın olsun , evlilik başlı başına zor bir de evlilik öncesi böyle şeyler yaşanınca insan allak bullak oluyor

ahhh be canım senin de Allah yardımcın olsun , evlilik başlı başına zor bir de evlilik öncesi böyle şeyler yaşanınca insan allak bullak oluyor
nişanlılık döneminde yaşadığın iyi şeyler evlilikte yarı yarıya azalıyor, kötü şeyler ise iki katına çıkıyor.
iyi düşün derdim ama senin ayrılmak gibi düşüncen yok, muhtemelen teselli arıyorsun.
İnşallah gönlünce olur her şey, hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…