- 15 Temmuz 2015
- 67
- 7
- 33
-
- Konu Sahibi elmatarcin123
Hayır evlenmezdim, bu konular evlenmeden çözülmeli yoksa yıpranan hep kadınlar oluyor maalesef..evliliğinizin manevi açıdan (kafa yorgunluğu,düşünceli..) yorucu geçeceğini düşüne düşüne nişanlınızla evlenir miydiniz?
Nasıl ya, bir ömür boyunca manevi eziyet olabilme ihtimali mi var? Sürekli kafanız yorgun, kara kara düşünen bir kadın mı olacaksınız bundan sonra?evliliğinizin manevi açıdan (kafa yorgunluğu,düşünceli..) yorucu geçeceğini düşüne düşüne nişanlınızla evlenir miydiniz?
Uzgunum canım ama dgl suan senin gozunun ıcın bakmalı senı hastane onunde bırakıp gitmek??? gıdemezdı ılgılı olsaydı sımdı ne kadar ılgılıyse evlenince bır kac nebze daha dusucek bunuda ıyı dusun evlilik zor cnm olmuyorsa zorlama ilgisiz insana inan derman yetmez.aşıp aşamadığımıza dahi karar veremiyorum ya da bunu görebilecek kadar zamanım da yok düğün yakın, sorunlarımıza bakıyorum büyüklerin sözleri ,davranışları, nişanlımın işim yoğun deyip benimle ilgilenmemesi vs...mesela geçenler de işyerine çok yakın bir hastaneye gidicektim beni hastanenin önünde bıraktı gitti işim var diyip çok kötü halde değildim ama tedavim sonucunda ne halde olcağımı bende bilmiyodum , işi de kendi işi yoğundur eyvallah ama öncelik sürekli başka şeyler oluyor ilgisizsin diyorum bu seferde yaptığı diğer şeyleri öne sürüyor ,ben mi büyütüyorum bilmiyorum ama bazı manevi beklentilerim havada kalıyor napsam bilemiyorum , hee bir de arkadaşlarına beni eleştiriyor ve eşleriyle beni karşılaştırıyor buna çok canım sıkıldı normal mi bu davranışlar
Hayatınızda huzur isteyip istemediğinize bağlı.evliliğinizin manevi açıdan (kafa yorgunluğu,düşünceli..) yorucu geçeceğini düşüne düşüne nişanlınızla evlenir miydiniz?