tecrübelerinizi,fikirlerinizi benimle paylaşın lütfen..

olumlu olumsuz durumları nasıl tartıcaz yahu ben epey zorlanıyorum dayan dayan derken bi baktım en güzel geçmesini beklediğim günlerim hiç de öyle değil hem de epey yorulmuşum , nasıl karar vericez ne zormuş..

Kafa yorgunluğu kadar berbat bir şey olamaz insan huzurlu olamadıktan sonra hiç bir şeyi önemsemiyor maddi iyi olsan da gözüne gelmez bence iç huzur önemli kafanı yastığa koyduğunda rahat uyuyabilmeli insan

aşıp aşamadığımıza dahi karar veremiyorum ya da bunu görebilecek kadar zamanım da yok düğün yakın, sorunlarımıza bakıyorum büyüklerin sözleri ,davranışları, nişanlımın işim yoğun deyip benimle ilgilenmemesi vs...mesela geçenler de işyerine çok yakın bir hastaneye gidicektim beni hastanenin önünde bıraktı gitti işim var diyip çok kötü halde değildim ama tedavim sonucunda ne halde olcağımı bende bilmiyodum , işi de kendi işi yoğundur eyvallah ama öncelik sürekli başka şeyler oluyor ilgisizsin diyorum bu seferde yaptığı diğer şeyleri öne sürüyor ,ben mi büyütüyorum bilmiyorum ama bazı manevi beklentilerim havada kalıyor napsam bilemiyorum , hee bir de arkadaşlarına beni eleştiriyor ve eşleriyle beni karşılaştırıyor buna çok canım sıkıldı normal mi bu davranışlar

Şimdiden sizi başkalarıyla karşılaştırıyorsa işiniz zor. Ben esim böyle yaptığında ben de seni arkadaşlarımın eşiyle karsilastirsam ne hissedersiniz diyorum hatasını anlıyor.

Ben de bu düşüncelerle evlendim. 4,5 yıl oldu. Olumsuz onca şeye rağmen ikili ilişkimiz çok iyi. Herşeyin iyi olmayacağını kabullenmeye çalışmaktan başka çare yok.

Herşey dört dörtlük olmaz ama evlilikte manevi tatmin önemlidir. İlgisizlik zamanla evliliği bitme noktasına getirebilir. Evlilik biteceğine -eğer sorunların azalmayıp artacağına inanıyorsan- nişanlıyken bitirmek daha iyidir.

moralini bozmak istemem ama eşimle aynı bu tür problemleri yaşıyorduk ve sonu boşanmayla bitti aynı şekilde nişanlıyken bana zaman ayırmıyordu varsa yoksa arkadaşları işi gezmesi tozması, bu durumdan şikayetçi olduğumda ise evlenince düzeleceğini çünkü aynı evde olacağımızı söyledi düğüne de az bir zaman kalmıştı ve evlendik ama evlenince hiçbir değişiklik olmadı aksine dahada kötü oldu sabah kalktığımda yanımda bulamaz oldum sürekli arkadaşlarıyla takılıyordu, şu hastanede kapıda bırakıp gitme olayının aynısını bende yaşamıştım hatta sonra yavaş yavaş karı koca hayatımızda bitti ve boşanmayla sonuçlandı. benim hatam sürekli değişeceğine inandım ve hatta inandırıldım. kimse değişmez devam etme demedi ama en acı şekilde yaşadım ve gördüm ki değişmiyorlar, inan bana sabretmek zamanla seni yıpratacak

evliliğinizin manevi açıdan (kafa yorgunluğu,düşünceli..) yorucu geçeceğini düşüne düşüne nişanlınızla evlenir miydiniz?
Nasıl ya, bir ömür boyunca manevi eziyet olabilme ihtimali mi var? Sürekli kafanız yorgun, kara kara düşünen bir kadın mı olacaksınız bundan sonra?

Öyleyse tabii ki evlenmem. X şahsın karısı olmak için mi gelmişim bu dünyaya, her halukarda o benim kaderim diye yüzüğü paramağa geçireyim, prangalarımla kaderimii çekeyim...pehhh

Uzgunum canım ama dgl suan senin gozunun ıcın bakmalı senı hastane onunde bırakıp gitmek??? gıdemezdı ılgılı olsaydı sımdı ne kadar ılgılıyse evlenince bır kac nebze daha dusucek bunuda ıyı dusun evlilik zor cnm olmuyorsa zorlama ilgisiz insana inan derman yetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…