D damla_su Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 5 0 36 Isparta 20 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi damla_su #1 ben bu ay adet olmadım oluyo gibi oldum kahverengi akıntı geldi afedersiniz ama aradada silince kan geldi peçeteye 2-3 gün devam etti sonra kesildi şimdi ne akıntım var nede adetim neden olabilir sizce normalmi bu durum
ben bu ay adet olmadım oluyo gibi oldum kahverengi akıntı geldi afedersiniz ama aradada silince kan geldi peçeteye 2-3 gün devam etti sonra kesildi şimdi ne akıntım var nede adetim neden olabilir sizce normalmi bu durum
leylam123 Ey GônüL, Ses Etm£, BeKL£ Kayıtlı Üye 3 Mart 2011 776 6 46 - Yurtdışı 20 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi damla_su #2 hamile olabilirsiniz veya dusuk olabilir ki karninizda agri hissetmeniz lazim
D damla_su Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2011 5 0 36 Isparta 20 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi damla_su #3 karnımda ağrı yok ayrıca hamile olamam çünkü bekarım başka ne olabilir dra gitmeyede korkuyorum çünkü hiç gitmedim daha önce jinekolağa
karnımda ağrı yok ayrıca hamile olamam çünkü bekarım başka ne olabilir dra gitmeyede korkuyorum çünkü hiç gitmedim daha önce jinekolağa
leylam123 Ey GônüL, Ses Etm£, BeKL£ Kayıtlı Üye 3 Mart 2011 776 6 46 - Yurtdışı 22 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi damla_su #4 bence gitmelisiniz doktora iciniz rahat olmasi icin,
C casper10 Guru Kayıtlı Üye 22 Kasım 2011 407 27 318 İstanbul 22 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi damla_su #5 leylam123 .!.: hamile olabilirsiniz veya dusuk olabilir ki karninizda agri hissetmeniz lazim Genişletmek için tıkla... bende yeni konu açmıştım söyledinizle ilgili 3-4 haftalık hamileyim karnımın içini oyuyolar böle sanki acıdan duramıyorum varmı bir fikriniz bu konuda
leylam123 .!.: hamile olabilirsiniz veya dusuk olabilir ki karninizda agri hissetmeniz lazim Genişletmek için tıkla... bende yeni konu açmıştım söyledinizle ilgili 3-4 haftalık hamileyim karnımın içini oyuyolar böle sanki acıdan duramıyorum varmı bir fikriniz bu konuda
S sinemmisis Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2011 19 0 36 İzmir 22 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi damla_su #6 ihmal etme mutlaka doktora görün canım...
leylam123 Ey GônüL, Ses Etm£, BeKL£ Kayıtlı Üye 3 Mart 2011 776 6 46 - Yurtdışı 25 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi damla_su #7 casper10 .!.: bende yeni konu açmıştım söyledinizle ilgili 3-4 haftalık hamileyim karnımın içini oyuyolar böle sanki acıdan duramıyorum varmı bir fikriniz bu konuda Genişletmek için tıkla... benim bildigim cok asiri agriyorsa dusuk yapmis olabilirsiniz emin olmak icin doktora gidin
casper10 .!.: bende yeni konu açmıştım söyledinizle ilgili 3-4 haftalık hamileyim karnımın içini oyuyolar böle sanki acıdan duramıyorum varmı bir fikriniz bu konuda Genişletmek için tıkla... benim bildigim cok asiri agriyorsa dusuk yapmis olabilirsiniz emin olmak icin doktora gidin
M MENDO Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2011 106 0 46 İstanbul 30 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi damla_su #8 damla_su .!.: karnımda ağrı yok ayrıca hamile olamam çünkü bekarım başka ne olabilir dra gitmeyede korkuyorum çünkü hiç gitmedim daha önce jinekolağa Genişletmek için tıkla... ihmal etmemelisin arkadaşım git bence doktora
damla_su .!.: karnımda ağrı yok ayrıca hamile olamam çünkü bekarım başka ne olabilir dra gitmeyede korkuyorum çünkü hiç gitmedim daha önce jinekolağa Genişletmek için tıkla... ihmal etmemelisin arkadaşım git bence doktora