• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama tecrübelerinize ihtiyacım varrr

disciplina06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
119
0
26
Ankara
Selam kızlaaaar :3:
Saçlarım siyaha yakın bi renkte ama tatilde bayagı açıldı koyu kahve gibi bir şey oldu. Tamamen boyatmak istemiyorum yaşım henüz 19 ama ufakta olsa bi değişiklik istiyorum. saçlarıma açık kahve tonlarında uçları da sarıya yakın balyaj yaptırsam acaba çok mu sırıtır okullar açılcak ben hala cesaret edip boyatamadım :50:
Saçlarımı daha önce hiç boyamadım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :50:

şimdiden teşekkür ederim hepinize...

kendi tonunun sadece bi kac ton acigina balyaj attirirsan isilti gelir ve dogal durur.. ben önceden hep öyle yaptirirdim sanki gunesten kendi acilmis gibi olurdu..

Kaderdaşımm :) Ben de 19 yaşındayım. Şuan ben de aynı arayışlar içerisindeyim :) hatta dün cesaretimi toplayıp kendim yaptım balyajımı yazdığım cevaplardan bulabilirsin :) Yalnız bence kuaföre gitmeni tavsiye etmem çünkü hiç birinin ellerinin ayarı yok. Gidersin araya atar platin sarı çok sırıtır. Ben bugün tekrar peroksitle açmayı deniycem alabilirsem bugün. Hiç de boya tecrübem yoktu şimdiye kadar şimdi her şeyi tek başıma yapıcam, bakalım nolcak :)

Selam kızlaaaar :3:
Saçlarım siyaha yakın bi renkte ama tatilde bayagı açıldı koyu kahve gibi bir şey oldu. Tamamen boyatmak istemiyorum yaşım henüz 19 ama ufakta olsa bi değişiklik istiyorum. saçlarıma açık kahve tonlarında uçları da sarıya yakın balyaj yaptırsam acaba çok mu sırıtır okullar açılcak ben hala cesaret edip boyatamadım :50:
Saçlarımı daha önce hiç boyamadım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :50:

şimdiden teşekkür ederim hepinize...

aralarına ışıltılar gayet hoş durur tatlım kendi rengini bozmamış olursunn =) bende senle aynı yaştayım ve bende yaptırcam saçımı daha önceden çok boyadım ve çok pişmanım o yüzden tamamnı boyatma derim =)

kendi tonunun sadece bi kac ton acigina balyaj attirirsan isilti gelir ve dogal durur.. ben önceden hep öyle yaptirirdim sanki gunesten kendi acilmis gibi olurdu..
çok açtırmayım dimi sonra gerçekten sırıtabilir :(

Kaderdaşımm :) Ben de 19 yaşındayım. Şuan ben de aynı arayışlar içerisindeyim :) hatta dün cesaretimi toplayıp kendim yaptım balyajımı yazdığım cevaplardan bulabilirsin :) Yalnız bence kuaföre gitmeni tavsiye etmem çünkü hiç birinin ellerinin ayarı yok. Gidersin araya atar platin sarı çok sırıtır. Ben bugün tekrar peroksitle açmayı deniycem alabilirsem bugün. Hiç de boya tecrübem yoktu şimdiye kadar şimdi her şeyi tek başıma yapıcam, bakalım nolcak :)
ayyy :) çok sevindim ya yalnız değilim demek :))) ya ama ben senin gibi cesaretli değilim ki tatlım hem hiç anlamam boyadan mecburen gitcem kuaföre :( ama en azından fikir ediniyorum sizden

aralarına ışıltılar gayet hoş durur tatlım kendi rengini bozmamış olursunn =) bende senle aynı yaştayım ve bende yaptırcam saçımı daha önceden çok boyadım ve çok pişmanım o yüzden tamamnı boyatma derim =)
benim kuaförümde öyle dedi tamamen boyatmayım ama bi değişiklik olsun diyorum.

İnternetten ombre hair fotoğraflarını incelemenizi tavsiye ederim. Benim en çok istediğim tarzzz <3
evet tam olarak benim istediğim bu tarz :))

bu aslında uçlara atılan balyajın uzun tutulmuş hali gibi. benim saçlarım da şu an böyle hatta 2.sırada sağdan 3. resimle aynı =)
evet evet zevklerimiz aynıymış bende tam olarak onu istiyoruummmmmmmmmmmmmmmmm :)

Hadi yaa cnm nasıl yapabildin ya ben de ne zamandır buna takmış durumdayım ama bi türlü beceremedim.. Saç açılmıyoo yaa :(
evet işte benim saç rengimde koyu renk açayım derken mahvetmez inşallah kuaför :(

Kizlar ne yalan soyliyim ben bilincli yapmadim. Gecen sene rofle yaptirmistim sonra ustuste kizil.boyadm ama hep akti en sonnda boyamycam artik yeter dedim ve saclarimin hepsni altin kahve rengine boyadm ki akarsa kendi rengi gbi olsn bi arad kendim koyu,orta kumral arasindayim ama akip daha acik bi renk oldu antalyada yasiyorim gunestede iyce acildi roflede sari yerler de diger yerlderden daha cok acildi iailti gini duruyo bide dibim gelimcd ayni o resmdeki gbi oldu.) Hatta ben 1 cm dibim gelse rahatsz olur boyatrdm ama bu hosma gidiyo diye boyatmyorm ki sevglm bile demsti sacin cok hps duruyo boyle bpyatma diye .)

Kizlar ne yalan soyliyim ben bilincli yapmadim. Gecen sene rofle yaptirmistim sonra ustuste kizil.boyadm ama hep akti en sonnda boyamycam artik yeter dedim ve saclarimin hepsni altin kahve rengine boyadm ki akarsa kendi rengi gbi olsn bi arad kendim koyu,orta kumral arasindayim ama akip daha acik bi renk oldu antalyada yasiyorim gunestede iyce acildi roflede sari yerler de diger yerlderden daha cok acildi iailti gini duruyo bide dibim gelimcd ayni o resmdeki gbi oldu.) Hatta ben 1 cm dibim gelse rahatsz olur boyatrdm ama bu hosma gidiyo diye boyatmyorm ki sevglm bile demsti sacin cok hps duruyo boyle bpyatma diye .)
boyatmaaaa kalsın öyle :)))
zaten özellikle yaptırmak istersin olmaz gelişi güzel yaparsın olur :)
darısı bana :D

Peki cnm o zaman sen bilirsin ;) Umarım istediğin gibi olur. Ben beceremedim peroksitle de. Pes ettim artık ama bi ara tekrar deniycem hem artık tecrübeliyim de :))

bende denesen keşkeeee :))) cesaretine hayran kaldım tatlım yaa ben korkumdan bişi yapamıyorum :)))

Yaa cnm ben bayadır düşünüyodum ama sadece faaliyete geçemiyordum.:1: Öyle bi inatçı saçlarım var ki zaten hiç bir boya kabul etmiyor ya da ben anlamıyorum bu işten. O yüzden korkum kalmadı artık yok çok açılacak yok yakışmayacak diye :32: :1:

Back