tecrübelerinize ihtiyacım var

canipek

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
80
1
16
İstanbul
6 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri sankı her an adet olacakmışım gibi ara ara ince adet sancısı gibi sancım oluyo ve hemen geçiyo hiç bir kanama falan yok ama.sizce bu normal mi? bu durumu daha önce yaşayan var mı? ilk bebeğim oldugu için çok endişeleniyorum lütfen tecrübesi olanlar yardımcı olsun

cnm bebeğin yerleşmesi zaman alır diolar yerleşmeye çalışıodur bence stres yapma için rahat edicekse doktoruna görün derim

6 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğim ilk günden beri sankı her an adet olacakmışım gibi ara ara ince adet sancısı gibi sancım oluyo ve hemen geçiyo hiç bir kanama falan yok ama.sizce bu normal mi? bu durumu daha önce yaşayan var mı? ilk bebeğim oldugu için çok endişeleniyorum lütfen tecrübesi olanlar yardımcı olsun

canim benim hic endiselenme lekelenmen ve kanaman yoksa yüregini ferah tut....bunlar normal...hem bazilarinda ilk 3 ayi bitirene kadar bile böyle sancilarini oluyo,,rabbim yavrunu hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder insaallah....:16:

canım çok normal ağrılar bunlar
çünkü senin yaklaşık adet zamanına denk geliyor bu zaman
o nedenle birkaç ay adet gününe denk gelen günde veya ara ara bu ağrıları yaşayabilirsin
ben de yaşamıştım hiç korkma

korkma canım bende yeni ögrendim 4 ya da 5 haftalık hamileyim ve bahsettiğin sancı bende de oluyo başta bende korkmuştum ama rahim büyümeye başladıgı içn oluyomuş doktorum orda bi sürü olay oluyo şu an değişiklikler oluyo dedi o yüzden kanama olmadıgı sürece normal canım merak etme

Back