Tecrübelerinize ihtiyacım var

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Günaydın kızlar çok utanarak yazıyorum ama tecrübelerinize ihtiyacım var. Bende idrar yolu enfeksiyonu var çok çok af buyurun ama cima ortasında akıntım kesiliyor enfeksiyondan kaynaklı ama bunun illa bir çözümü olmalı. İlk etapta var sonradan kesiliyor ve bu canımı çok yakıyor bu şekilde enfeksiyon daha da kötü oluyor sürekli yanma oluyor. Evleneli 6.aya basacam daha ama artık cinsellikten soğudum bu yüzden eşimden uzaklastım bana yaklasmasını istemiyorum bende bu duruma çok üzülüyorum ister istemez yansıtıyorum enfeksiyın var diye her ilacıda kullanamıyorum enfeksiyonu azdırır diye korkuyorum 6 aydır çekiyorum bu illetten zaten. Lütfen fikri olan yazabilir mi

Neden doktora gitmiyorsunuz gitmeden çözülecek bi durum değil

Neden doktora gitmiyorsunuz gitmeden çözülecek bi durum değil
Enfeksiyon için defalarca gittim hiçbir çözüm sağlanmadı alternatif tıpla iyileşmem oldu tam çözülmedi ama çok şükür baya yol katettim verdikleri ilaçla enfeksiyonum azar diye çok korkuyorum. Enfeksiyon yüzünden korkar oldum

Sizde balayı sistiti denen durum gelişmiş olabilir mi?
enfeksiyon varsa ihmal etmeyin, mutlaka tekrar muayene olun, ilaçlarınızı kullanın.
Bunun yanında, bol su, maydanoz suyu gibi yöntemleri zaten biliyorsunuzdur:)

Bence eşinizde Mantar ya da enfeksiyon var bu tarz durumlarda kişi kendinden sanıyor ilac kullaniyof geçiyor sanıyor ama ilişkiye girince eşinden bulasip yine nüksediyor esiniz gitsin bence üroloji ye

Sizde balayı sistiti denen durum gelişmiş olabilir mi?
enfeksiyon varsa ihmal etmeyin, mutlaka tekrar muayene olun, ilaçlarınızı kullanın.
Bunun yanında, bol su, maydanoz suyu gibi yöntemleri zaten biliyorsunuzdur:)
Aynen zaten balayında baya soğuk yedim ahhh öyle şeyler kullandım kii. Suyu da çatlayana kadar içiyorum bir deri bir kemik kaldım yeter ki iyileşeyim dedim çok teşekküe ederim

Bence eşinizde Mantar ya da enfeksiyon var bu tarz durumlarda kişi kendinden sanıyor ilac kullaniyof geçiyor sanıyor ama ilişkiye girince eşinden bulasip yine nüksediyor esiniz gitsin bence üroloji ye
Canım eşimde göründü doktora ürolojiye gittik hem idrar testi hemde idrar kültürü verdü onda bsy çıkmadı bende enfeksiyon var işte antibiyotik iğne falan kullandım ama geçmedi işte dediğim gibi alternatif tıpa basvurdum aynı zamanda bitkisel ilaçlarla ayaktayım yoksa diğer zamanlarda 15 20 günde bir acillik oluyordum. Şimdi de 15 20 gündür af buyurun ama ilişki ortasında akıntım gidiyor enfeksiyon var diye korkar oldum ilaç kullanamıyorum doktora gidecem antibiyotik verecek kullanmak istemiyorum

Acaba bitkisel bir çözüm bilen var mı netten bakacam ama bende enfeksiyon var belki durumumda olab birileri olur ya da bilgisi olan birileri olur birşeyler önerir bana

Aynen zaten balayında baya soğuk yedim ahhh öyle şeyler kullandım kii. Suyu da çatlayana kadar içiyorum bir deri bir kemik kaldım yeter ki iyileşeyim dedim çok teşekküe ederim
Tahriş dolayısıyla oluyor diye biliyorum balayı sistiti Belki tamamen iyileşene kadar ilişkiye ara verseniz, nüksetmez.
Geçmiş olsun.

Benim fikrim ilişkiye ara verin sürtünme den kaynaklı tahriş de olabilir . Doktora gidin ilaçları kullanın ama mutlaka bu süreçte ilişkiye girmeyin ve her tuvaletten kalkınca sildiğiniz tuvalet kağıdına sirke döküp öyle silin

Tahriş dolayısıyla oluyor diye biliyorum balayı sistiti Belki tamamen iyileşene kadar ilişkiye ara verseniz, nüksetmez.
Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim eşim bebek de bebek diye tutturuyor bu da beni yıpratıyor enfeksiyon yüzünden hamile de kalamıyorum. Denicem en az 15 gün ara vermek lazım diye

Ben ılık suya bir miktar sirke ekliyorum onunla her tuvaletten sonra taharetleniyorum. Teşekkür ederim ara verecem artık yapacak bsy yok zaten hiç isteğim de yok ama eşim bebek için çok acele ediyor ondan dolayı sıkıntı çıkarıyor bazen

Enfeksiyon spermi öldürür zaten boşa caba olir açıklayın eşinize daha garanti ilerleyin bi sure ara verip ve ilaçları düzenli kullanın ve mutlaka sirkeli su ile taharet yapın

Enfeksiyon spermi öldürür zaten boşa caba olir açıklayın eşinize daha garanti ilerleyin bi sure ara verip ve ilaçları düzenli kullanın ve mutlaka sirkeli su ile taharet yapın
Ben ona söyledim işte enfeksiyon spermi öldürür diye beraber ürolojiye gittiğimizde doktor hamile kalmaya engel değildir dedi o da doktorun söylediğine itimad ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…