kızlar babamın soyle bır dusuncesı var zaten kızı verıyoruz masraflarıda mı bız karsılayacagız dıye sankı tum nısan masraflarını karsı tarafa yıkacakmıs gıbı gelıyor bana onlara bı sıkıntı yapmasından korkuyorum bırde nısan arafesı kendısıne araba almayı dusunuyor demekkı hıc para harcamayacagını dusunuyor nısandafalan
. babamla hıc yuzyuze konusmadık annem aramızda elçı gorevını yapıyor dun annemle tartısmıslar annemın kolunda bır bılezık var babam onu bozdurup araba alacakmıs annemde vermem dıyo bana takmam ıcın babam da anneme kızıyor tartısıolar falan napcam ben yaaa
canım seninde başladı sıkıntılar :2: nişanı kız tarafı karşılar canım anladğım kadarıyla baban erkek tarafına yüklicek herşeyi ama olmaz sen veya annen babanın sözünü dinlediği biriyle gidin konuşun halan,amcan vb onlar anlatırlarsa belki yumuşar ve oda sorumluluklarını yerine getirir ama dedğim gibi araya başka elçi sok..
ya dun annem alyans fıyatları 1 mılyardan baslıyor dedıgınde bıle adamın gozlerı pörtlemıs o derece yanı babamın durumu cok ıyı degıl belkıde ondan nısana kımseyıde cagırmayacakmıs kendı aramızda olsun demıs kı ben salonda buyuk nısan olsun ıstıyordum o zaman herkes nısanan gelınce kımse dugune gelmezmıs
benim babamda evde istiodu ama akrabalardan dolayı,bursada oturuyoruz burda 1 halam ve 2 kızı var evli onun haricinde akrabalarımız edirnede kışın onlar gelemezler diye evde yapalım demişti ama erkek tarafı çok kalabalık başedemiyeceğimizi anladı salon tutmaya karar verdik..Benim alyansım kalın ve yanları taşlıydı canım 600 liraya almştı sözlüm bizde onun alyasnsını 540 liraya aldık 1 malyara nasıl alyans baktınız fazla masraf yapmayın..
ya aslında alyanslardan pek bı haberdar degılım ama netten soyle bı baktımda hep benım dedıgım fıyatlardaydı neyse canım sen ne gıyeceksın ya bızımkıler bana oyle acık bırseyde gıydırmezler ne gıyecegımıde bılmıyorum
nişanım ocakta olucak canım salonda olacağı için kabarık bişeyler istiyorum renk model tam aklımda bişi yok görümcemle çıkıp bakıcaz bnmkide straplez olmaz tül şeklinde askı fln ekletebilirim aile büyüklerine saygısızlık olmasın diye senin aklında bişiler varmı?
evde gıyılebılır tarzda olacak elbette sen tarlatanlı alacaksın dımı canım onu bı daha nerde gıycen aslında mantıklı dusundugun zaman duz ınen bırseyde bulabılırsın baska dugunlerdede gıyersın o kadar para vereceksınız ben sana model bakayım koyarım buraya canım ben ne gıycem bılmıyorum benımkı bıraz pımpırıklı de
ayyy bolera cok kotu duruyor canım yaa artık bısıler yapılır orayada sen bulursan gezınırken koyarmısın canım fıkır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?