- 10 Haziran 2016
- 675
- 168
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Merhaba abla ve kardeşlerim. Ben 22 yaşında bir kardeşinizim, sorunum kıllarım. Ben ırsi olarak tüylü bir kızdım hep, halam falan annemin anlatmasına göre çok tüylüymüş. Babam da öyleydi o tarafa çekmişim. Erzurumda bir doktor kliniğinde alexandrite candela lazere gittim, seanslarım bitti, kollarım kalın siyah çıkıyor ellerimin üstünde kıllar var bikinimi jilet ile alıyordum lazer sadece inceltip eski haline döndürdü azalma vs olmadı, ayrıca şimdi ağdaya gittim koluma batık doldu yüzümü anlatamam size bıyıklarımla birleşt yanağımdaki tüyler beyaz tenliyim aşırı hassas bir cildim var siyah sakal gibi tüyler var yüzümde. İşin kötü yanı 2 ay sonra düğünüm var.... bulunduğum şehirde iğneli lazer yok yüzüm için baştan söyleyeyim. Buz lazer var bir merkez orjinal, onun dışında da başka güvenilir biryer göremedim ama yüzüme oraya da gitsem fayda vermeyecek gibi. Çok üzülüyor kafama takıyorum inanın kendime güvenim yok o kadar hızlı uzuyorlar ki daha 10 gün önce kollarımı aldırdım şimdi uzamış bile, ellerimin üstü bile batık dolu buraya resim ekleyeceğim. Ne yapmalıyım bilmiyorum baş edemiyorum artık. Lütfen bir fikir verin yüzüme ağdaya gidemem öylece derim kalkar bıyıklarımı bir kere aldım iz kaldı vallahi. Ne yapacağım ben