tecrübelerimiz ve tavsiyelerimiz.....

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
Slm kızlar herkesin bir tecrübesi ve bu tecrübe sonunda iyi veya kötü tavsiyesi vardır ....
Her konuda olabilir ....
sositososito

Mesela ben bi ilişki yaşadım...
zorlu bi ilişki anlaşamdığım bi insanla...
eee aşk bu kör ve sağırrr
neyse aklım başıma geldi ve ayrıldk
bu ilşki sonrasında erkeklr için kendimden ödün vermemem gerektiğini kendi fikirleriminde önde olması gerektiğini öğrndim kızlara diyorum ki kimse için kendinizden ödün vermeyinnn .

Bende her zaman şunu düşünüyorum; mesela bir insanı ilk bakışta sevmediğin bazen bana öyle oluo,bi bakışından ne bilim bi anlık mimiklerinden yada konuşmasından onun iyi bir insan olmadığını anlıyorum ama iyi niyetimden kendimin doğru düşünmediğimi düşünüyorum ama sonradan ne kadar doğru düşündüğümün farkına varıyorum.Son cümle biraz çorba oldu yani kısacası bir insana bir anlık hareketinden dolayı onun hakkında iyi şeyler düşünmüyorsan hiçbir zaman bu düşünceni göz ardı etme aklında bi yerde hep bulunsun sonradan ama ben hissetmiştim deme. Ayrıca çevrendeki insanların her zaman sana karşı gerçekte neler düşündüğünü anlamaya çalış insan davranışlarına engel olamaz sözlerine engel olduğunu gibi,konuştuğun kişinin mutlaka her zaman haraketlerine dikkat et söyledikleriyle düşündükleri aynı mı die:)

yazını okudum ve gerçekten doğru bir kanıya varmışsın piskolojide de bu böyledir.iç güdüsel bir hareketle bir yakınlaşma piskolojik olarakda bir uzaklaşma söz konusu.insanlar aslında karşılaştıkları kişileri aynı anda çözümlüyor fakat buna inanmak istemiyor ve istediği gibi şekillendiriyor çünkü böyle mutu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…