Tecrübelerime Dayanarak Bildiğim Bütün Falcıların İpliğini Pazara Çıkarıyorum

babel21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
20
1
kim iyi kim kötü bakıyo kimnerde nezaman fal manyağı biri olarak sorun cevaplıyım sizler için varım :)

anadolu yakasından mı başlıyım avrupa yakasından mı :) nerde oturuyosun sana en yakınını solim :) şimdi hepsini tek tek yazmim ömrüm fallarla geçti zaten:)

anadolu yakasından mı başlıyım avrupa yakasından mı :) nerde oturuyosun sana en yakınını solim :) şimdi hepsini tek tek yazmim ömrüm fallarla geçti zaten:)

avrupa yakasındayım...gittiklerim:symbol:tarık,levent,serkan,mehmet,batu kadınlar kahvesi:pelin,dilek,meryem
yeşilköydeki gülü de merak ediyorum...
sarmaşık cafede hasan bi de....

hmm karşıda dejavu cafe var bakırköyde canm ona gttm zaten bitane kadın vr orda meşur ne hikmetse senn adını erkek arkadaşın veya sevdgn biri varsa onun adını tek tek halfleri söyleyerek çıkarıyo sonrası evleniceksin mutlu olcaksın şukadar çocugun olacak diyo dedi yani çıkmadı ayrıldım.oktan o çocuktan üstüne başkası ile çıktım :) isim falan verince insan o an oha diyo sonrası yok yani melekler kahvesi sembol filan gttm ama hepsi hikaye... ama bnm bildiğim bikadın var arıyosun biyerde buluşuyosun 2o yemi ne bakıyodu tarot baktı ii baktı fena değildi sonra anadolu yakasına gecme ihtimalin varsa kadıkoyde var bildigim bikaçtane iibakan gercekten bide bikadın var bildiğim ümraniyede onu tek geçiyorum 50 ye bakıyo su falı bakıyoo çok fena :)

baktırmıcam diorum bidaha kendi kenidime söz veriyorum ama hastalık gibi bişi yani bazen bi falım geliyoo dayanamıyorum:KK64: :)

kadıköyde kimler var iyi diyebileceğiniz?

ipe dizmiyim dedim yazık acıdım :p ya kadıköyde baraka cafe var hemen sahil yolundan o haldun taner tiyatrosunun önünden devam ediyosun ordan karşı tarafa geçiyosun modaya dogru giden yol üstünde benzinliğin hemen karşı sokağı burcu diebi kız var 25 e bakıyo kahve falı bakıyo bana verdiği tarihler filan hep tutardı gecen sne çok gidiyodum ayrılrdım yine mi ayrıldın sen derdi bnmki bni aldatıyodu burcu sayesinde buldumkızı aynen tarifediyodu bana ondan bicacık olmaz diodu bana hep olmadıda anca salataya hıyar olurdu ondan neyse :) bi tanede son zamanlardakadınlarkahvesi var hemen o sokaktan devamediyosun odailerde ordadaışıl die bi travesti hanım bakıyo o da 20 ye bakıyo espirili iyi bakıyo o dafena deil :)

ipe dizmiyim dedim yazık acıdım :p ya kadıköyde baraka cafe var hemen sahil yolundan o haldun taner tiyatrosunun önünden devam ediyosun ordan karşı tarafa geçiyosun modaya dogru giden yol üstünde benzinliğin hemen karşı sokağı burcu diebi kız var 25 e bakıyo kahve falı bakıyo bana verdiği tarihler filan hep tutardı gecen sne çok gidiyodum ayrılrdım yine mi ayrıldın sen derdi bnmki bni aldatıyodu burcu sayesinde buldumkızı aynen tarifediyodu bana ondan bicacık olmaz diodu bana hep olmadıda anca salataya hıyar olurdu ondan neyse :) bi tanede son zamanlardakadınlarkahvesi var hemen o sokaktan devamediyosun odailerde ordadaışıl die bi travesti hanım bakıyo o da 20 ye bakıyo espirili iyi bakıyo o dafena deil :)

tamam da canım bahsettiğin kız angels burcu onu biliyoruz ben de onun sayesinde öğrenmiştim bişeyleri
ışıl da fena değil ben de baktırdım ama tarihleri falan tutmuyor yani bu topic lüzumsuz olmuş bence sen de diğer topice katıl bahsettiğin kişiler aynı zaten

angel cafe var yukarda yine aynı sokakta orayı söyluyolar bazıları ben baktrmadm oraya bilmiyorum benim dedigim burcu baraka cafede böyle kıvırcık saclı kilolu çok tatlı bikız.Işılın da evet tarihleri tutmuyo yine otarafta bipilavcı var onn karşısındabi cafe var ordada biabla tarot bakıyo onada baktrdım bi defa o da fena deil

angel cafe var yukarda yine aynı sokakta orayı söyluyolar bazıları ben baktrmadm oraya bilmiyorum benim dedigim burcu baraka cafede böyle kıvırcık saclı kilolu çok tatlı bikız.Işılın da evet tarihleri tutmuyo yine otarafta bipilavcı var onn karşısındabi cafe var ordada biabla tarot bakıyo onada baktrdım bi defa o da fena deil

e tamam o da biriz
senin dediğin burcuyu çıkaramadım ama

kadıköyde mescidiye sokakta kıkırdak cafe var orta yaşlı sarışın bi kadın..balıkçılar çarşısında o kadının ismini bilmiyorum ama

tam anlamıyla harika ne var n eyok sölüyo hiç yanılmamıştır...bebeğimin cinsiyetini ilk o sölemiş ablama ve hayatımıza dair neler nelr söledi..20 tl cnm

tam anlamıyla harika ne var n eyok sölüyo hiç yanılmamıştır...bebeğimin cinsiyetini ilk o sölemiş ablama ve hayatımıza dair neler nelr söledi..20 tl cnm

gercekten mi bak şimdi çok heyecanlandım :) bugun bi falcıya gitcez bi arkadaşmlaona mı gitsek acaba bulabilirmiyim bilmiyorum ki balıkçıların olduğu sokakta mı kahveye bakıyo herhalde di mi

X