Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim iyi kim kötü bakıyo kimnerde nezaman fal manyağı biri olarak sorun cevaplıyım sizler için varım :)
anadolu yakasından mı başlıyım avrupa yakasından mı :) nerde oturuyosun sana en yakınını solim :) şimdi hepsini tek tek yazmim ömrüm fallarla geçti zaten:)
kadıköyde kimler var iyi diyebileceğiniz?
ipe dizmiyim dedim yazık acıdım ya kadıköyde baraka cafe var hemen sahil yolundan o haldun taner tiyatrosunun önünden devam ediyosun ordan karşı tarafa geçiyosun modaya dogru giden yol üstünde benzinliğin hemen karşı sokağı burcu diebi kız var 25 e bakıyo kahve falı bakıyo bana verdiği tarihler filan hep tutardı gecen sne çok gidiyodum ayrılrdım yine mi ayrıldın sen derdi bnmki bni aldatıyodu burcu sayesinde buldumkızı aynen tarifediyodu bana ondan bicacık olmaz diodu bana hep olmadıda anca salataya hıyar olurdu ondan neyse :) bi tanede son zamanlardakadınlarkahvesi var hemen o sokaktan devamediyosun odailerde ordadaışıl die bi travesti hanım bakıyo o da 20 ye bakıyo espirili iyi bakıyo o dafena deil :)
angel cafe var yukarda yine aynı sokakta orayı söyluyolar bazıları ben baktrmadm oraya bilmiyorum benim dedigim burcu baraka cafede böyle kıvırcık saclı kilolu çok tatlı bikız.Işılın da evet tarihleri tutmuyo yine otarafta bipilavcı var onn karşısındabi cafe var ordada biabla tarot bakıyo onada baktrdım bi defa o da fena deil
e tamam o da biriz
senin dediğin burcuyu çıkaramadım ama
kadıköyde mescidiye sokakta kıkırdak cafe var orta yaşlı sarışın bi kadın..balıkçılar çarşısında o kadının ismini bilmiyorum ama
tam anlamıyla harika ne var n eyok sölüyo hiç yanılmamıştır...bebeğimin cinsiyetini ilk o sölemiş ablama ve hayatımıza dair neler nelr söledi..20 tl cnm