Aynisi banada oldu dün hala yasiyorumherkese iyi geceler hiç uzatmadan yazıyorum. Az önce yeni bir temizlik malzemesi denedim klozete. Pas lekesi vardı boydan boya. Solixel sprey aldım ilk defa kullanıcam tabi hafif klozete eğildim sıkıyorum nefes alayım dedim hafif solumuş oldum ama hissettiğim gibi ışık hızlıyla banyoyu terk ettim. Ama o his geldi yani hani sizden habersiz biri size deodorant sıkar da siz yanlışlıkla solursunuz ya öyle kısa bi an oldu. Öksürürük vb olmadı ama hemen ambalajına baktım solunduğunda öldürücüdür yazıyor… bu genel bi uyarı mı yoksa gerçekten yarım nefeste öldürecek bir malzemeyi piyasada satarlar mı… bende biraz anksiyete var baya titremeli stres oldum şimdi yazıyorum. Pas lekesini çok iyi söktü bu aradaama ben sabaha kadar uyumamayı düşünüyorum. Tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum uykum size bağlı ve yarın iş var…
Umarım öyledir ya hayatı ne çok seviyorumuşum meğerYa kusura bakmayın ama güldüm anında öldürürdü öyle bir şey olsa benceo uzun uzun solumadır muhtemelen
Aynı malzeme miydiAynisi banada oldu dün hala yasiyorumkorkma bisey olmaz
Tuz ruhu camasirsuyu karışımı soluyanlar bu kadar kısa sürede ölmüyor,korkmaherkese iyi geceler hiç uzatmadan yazıyorum. Az önce yeni bir temizlik malzemesi denedim klozete. Pas lekesi vardı boydan boya. Solixel sprey aldım ilk defa kullanıcam tabi hafif klozete eğildim sıkıyorum nefes alayım dedim hafif solumuş oldum ama hissettiğim gibi ışık hızlıyla banyoyu terk ettim. Ama o his geldi yani hani sizden habersiz biri size deodorant sıkar da siz yanlışlıkla solursunuz ya öyle kısa bi an oldu. Öksürürük vb olmadı ama hemen ambalajına baktım solunduğunda öldürücüdür yazıyor… bu genel bi uyarı mı yoksa gerçekten yarım nefeste öldürecek bir malzemeyi piyasada satarlar mı… bende biraz anksiyete var baya titremeli stres oldum şimdi yazıyorum. Pas lekesini çok iyi söktü bu aradaama ben sabaha kadar uyumamayı düşünüyorum. Tecrübe ve fikirlerinizi bekliyorum uykum size bağlı ve yarın iş var…