Nişan tecribeli hatunlar evlenenler , nişanlananlar sorumun cevabı sizde

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

f.yigit

prensesmişim:):)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
476
3
118
İstanbul
selam kızlar

benim sizlere bir sorum var bu günlerde psikolojik olarak kendimi düğünüme odaklıyorum daha 9 ayım var ama şimdiden birçok şeyi belirlememeiz gerekiyor , çünkü nişamlım askere gidicek mayısta gelicek temmuz 7 düğün . neyse çok uzatmayayım biz söz yaptık nilan yapıcaktım babamın ameliyatı dolayısı ile iptal ettik. Şimdi deüğünden önce bohça vericez yani büyük düğün bohçası olucak . Benim bildiğim bana sabahllık vs.. kıyafet falan patik başörtü gibi gibib gibi alınacaklar var ancak düğün öncesi bohça olucağı için kaynanamın bana ne yapmaıs gerekiyor . Çünkü, o da bilmiyor annem birşey demiyor . Her kafadan bir ses çıkıyor. Bende size sormak istedim .Ben Karadenizliyim nişanlım da öyle ancak annesi macir olduğu için bana soruyor.Kızlar bana yardımcı olun lütfen şimdi ne diyeyim ben. kafamkarısık smile....

Canım öncelikle hayırlı olsun akkahım tamamına erdirsinnn
Benimde düğünüme 8 ay varr ve geçen ay nişanım olduu, karadenizliyim bizde de bohça olaylaır vardı biz düğünde uğraşmamak için herkesin bohçasını nişanda yaptık.
Erkek tarafı bana anneme babama kardeşime anneanne ve dedeme bohça yaptıı biz herkese yaptık
sizde de bizim gibi bir kere bohça yapılcaksaa herşeyini almalılarr.
Dediğin gibi başörtün, havlun patiğin vss. onlarr olcakk bide alıncak şeylerrr
Gecelik sabahlık takımın
Atlet takımı
Sütyen takımı
Terlik
Makyaj setin
Tarak setin
Ayakkabın
elbise yada döpyes tk
Parfüm seti
aklıma şimdilik bunalr geliyorr burda bohçasını resimlerle gösteren arrkadaşlardan da bakabilirsin cnm Allah kolaylık versinnn

sağol canım çok teşekkürler inş.. rabbim hepimize hayrlı olanını verir. bakıyorum arkadaşlara ama tabi herkesin farklı farklı olabiliyor. peki uyku seti , yorgan vs. kayınvalide veriyor mu evlenirken benim kuzenlerim öyle diyor.

benim kayınvalidem uykuseti, yorgan ve 2 battaniyesini hazırlamış bana vermek için. Heralde veriliyordur normalde de canım.:26:

benim de kayınvalidem birer tane nevresim takımı battaniye uyku seti falan da aldı ama bence sana tavsiyem senin iki aile arasına girmemen bilmiyolarsa anneler konuşsun bir şekilde biri konuşmamazlık yaptığı zaman ortada sen kalıyorsun ve sorunlar düğüne yaklaştıkça çok büyüyor. Madem kayınvaliden bilmiyor neler alınacağını anneni arasın sizde neler alınır adetler farklıdır diye sorsun yoksa bir şey olmadığında sen öyle dedin ya da böyle dedin diye ille bir taraf seni üzer.

Evet cnm yorgan , nevresim, battaniye artık içinden ne geliyosa alır kayınvaliden ama o nişanda verilmezzz düğün zamanıı evine çeyizlerin serildiğinde getirir.

Canım aynı tarihte evleniyomuşuzzz ve benim de sözlüm kasımda askere gidecek inşaallah da geri dönecek sonra da düğün Bence de arkadaşların dediği gibi sen sakın karışma yok şöle yapılırmış şunlar alınırmış falan sakın canım sakın... Bırak onlar araştırsın bulsun alsınlar. Elbet araştırır soruştururlar sen hiç merak etme hatta alışverişe çıktığınız zaman size sölüyolar şunlar bunlar alınır diye. Onlar milyonlarca bohça satıyorlar böyle meseleler içinde takılıp boğulma canım sen keyfini çıkarmaya çalış İnşaallah herşey gönlünce ve dilediğince olur canım benim. İçini ferah tut şimdiden de düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…