Techno Trance seven bayanlar nerede

Molia

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
2.822
1.109
373
Hani böyle dinlerken yerinde duramazsınız, aLıştınız mı slow şarkıya gelemezsiniz, dinLerken kıpır kıpır oLur kopmaya gidesiniz geLir :sm_cool:, biraz farkLı bir müzik türü, kuLağı yorduğu söylenir :)

Hani neredesiniz bayanLar, gelin ortak noktamızı oLuşturalım şakkıdı

selamlar canım
ben geldim yanlız kalma
aç bakalım
müziğin sesini
yanlız çokta tutkun sayılmam
ama dişnlerim ve severim
bu müzkle eğlenebilirm anlayacağın....

selamlar canım
ben geldim yanlız kalma
aç bakalım
müziğin sesini
yanlız çokta tutkun sayılmam
ama dişnlerim ve severim
bu müzkle eğlenebilirm anlayacağın....

selam tatlımm evet ya bu müziğin pek hayranı yok gibi baksana bi sen yazmışsın :) neyse buna da şükür... CADIARZU

ben varım.çok hemde çoooookkkk severim.orantısız ama bir techno,rap birde ilahi dinliyorum.kop.kop.kopkaydirigubbakcemile5:lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam tatlımm evet ya bu müziğin pek hayranı yok gibi baksana bi sen yazmışsın :) neyse buna da şükür... CADIARZU

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ah canım ya
neyse
türkçe mizkte kimleri dinliyorsun
bak ben baştan söyleyim
tam techno olmasada
yani sound olarak
bedük ve hande i çok seviom!
hatta hande benim buarada fix dinlediğim gacı:)
ama birde ayşe hatun var...
bizimkilerde kıvırıyor bu işi...kaydirigubbakcemile5

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ah canım ya
neyse
türkçe mizkte kimleri dinliyorsun
bak ben baştan söyleyim
tam techno olmasada
yani sound olarak
bedük ve hande i çok seviom!
hatta hande benim buarada fix dinlediğim gacı:)
ama birde ayşe hatun var...
bizimkilerde kıvırıyor bu işi...kaydirigubbakcemile5
ayşe hatun'un bütün şarkılarını bilmem hatta kırıcanmı belimi bundan başka bilmem.onunda sözleri değilde müziği çok güzel.hande yenerinde müzikleri çok güzel.kaydirigubbakcemile5

hee siz türkçe mi dinLiyorsunuz, trance techno takılan kim var türkçe olarak, doğru dürüst Allah aşkına :)) ben yabancı dinliyorum, türkçe hiç dinlemedim valla genelde tiesto, paul van dyk, benny benassi, atb, armin van buuren....

okula giderken servis kullandığım zamanlarda önde otururdum ve djlik görevi bendeydi:lepi:bnm arabesk cd lerimden sıkılıpta aso kopar bizi diyen arkadaşlarıma hazırladığım cd lerde bu yazdığın vatandaşların hepsi vardıyerimseniben.özellikle yağışlı havalarda çekilmez trafikte servisimiz resmen diskoya dönerdisırnaşık şeyçok eğlenceli günlerdi valla.:delphin:yazdığın isimler çok başarılı ve işlerinin en iyisi isimlerdir bu tarz seven bayanlar için tavsiye edilir gerçekten.bi kaç tane parça ismi yazda bilmeyen arkadaşlar varsa dinlesin canım.işinin ehli isimler yazdıkların

okula giderken servis kullandığım zamanlarda önde otururdum ve djlik görevi bendeydi:lepi:bnm arabesk cd lerimden sıkılıpta aso kopar bizi diyen arkadaşlarıma hazırladığım cd lerde bu yazdığın vatandaşların hepsi vardıyerimseniben.özellikle yağışlı havalarda çekilmez trafikte servisimiz resmen diskoya dönerdisırnaşık şeyçok eğlenceli günlerdi valla.:delphin:yazdığın isimler çok başarılı ve işlerinin en iyisi isimlerdir bu tarz seven bayanlar için tavsiye edilir gerçekten.bi kaç tane parça ismi yazda bilmeyen arkadaşlar varsa dinlesin canım.işinin ehli isimler yazdıkların

tiesto - as the rush comes (benim trance olayına girme sebebim olan kisi ve muzigidir)
atb - see you again
benny benassi - able to love
armin van buuren - yet another day
paul van dyk - another day / seven ways

ve daha niceleriiiiiiiiii............

hee siz türkçe mi dinLiyorsunuz, trance techno takılan kim var türkçe olarak, doğru dürüst Allah aşkına :)) ben yabancı dinliyorum, türkçe hiç dinlemedim valla genelde tiesto, paul van dyk, benny benassi, atb, armin van buuren....

bende yabancı dinliyorum. dj tiesto yu dinlerim çünkü bu işin erbabı o.bennyy her parçasını değil.ben zaten pek isimlerini bilmem.tam yazılışını bilmiyorum ama eminim hemen bileceksin.last get up the last get up diye başlı ve tempo yükseliyor.yazılışını hiç görmedim tahmini yazdım.en beğendiklerimden biri:dance:

bende yabancı dinliyorum. dj tiesto yu dinlerim çünkü bu işin erbabı o.bennyy her parçasını değil.ben zaten pek isimlerini bilmem.tam yazılışını bilmiyorum ama eminim hemen bileceksin.last get up the last get up diye başlı ve tempo yükseliyor.yazılışını hiç görmedim tahmini yazdım.en beğendiklerimden biri:dance:

P.Diddy feat. Kelis - Let's get Ill (Deep Dish Mix)

sengözlerimebaksanab

P.Diddy feat. Kelis - Let's get Ill (Deep Dish Mix)

sengözlerimebaksanab

not aldım canım.birde tam adını yazmayacağım başka bir şeyin adıda olduğu için sen alarsın nasıl olsa.ex.... diye bir şarkı ama tiestonun ki değil.bir bayan söylüyor bunu.diyeceğim lest's get ve ex.... tonlarda bana bir kaç parça adı yaz olurmu?yerimseniben

not aldım canım.birde tam adını yazmayacağım başka bir şeyin adıda olduğu için sen alarsın nasıl olsa.ex.... diye bir şarkı ama tiestonun ki değil.bir bayan söylüyor bunu.diyeceğim lest's get ve ex.... tonlarda bana bir kaç parça adı yaz olurmu?yerimseniben

istersen özele yaz tam anlamadım, hangi tonlarda nasıl şarkılar istiyorsun ben de yığınla olduğu için hangilerini seversin bilemem ki....
:delphin:

hayır
yabancı dinliyorum
acid circus
adam beye)
(bkz: alexander kowalski)
arkus p
basic implant
ben sims
benny benassi
cari lekebusch
carl cox
carl craig
christian varela
dave clarke
dave the drummer
derrick may
devilfish
dj amok
dj rush
gayle san
green velvet
hardcel
henrik b
henry cullen
james ruskin
jeff mills
luke slater
marco bailey
marco carola
marco remus
misjah
miss kittin
monika kruse
oxia
pascal feos
pounding grooves
redhead
speedy j
stanny franssen- aka g-force
technasia
advent
hacker
takkyu ishino
tomash gee
umek
underworld
valentino kanzyani

-biraz mp3 listesinden gittim,kusura bakma ama..genelde dinlediğimim isimler bunlar. fakat bazen isim var diye o kadar saçma soundları arka arkaya kakalıyorlar ki...tepem atıyor-
ne kadar çoşsamda
hende yi kimseye değişmem
ayrıca kemal doğuluda hoş
ve bedük bir tane! supersonic:)
ve ayşe hatunun 'kırıcan mı belimi tarzı şarkıları değil'
bu albumü
mesela 'aç kapıyı,sebep,kalbe ben' tarzı parçaları..

ıçlerinden benim de dinlediklerim var güzel parçalar yapanlar yani....

Organikcim gel sen de katıl aramıza.... Müzik ruhun gıdasıdır :dance:

Back
X