Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar canım
ben geldim yanlız kalma
aç bakalım
müziğin sesini
yanlız çokta tutkun sayılmam
ama dişnlerim ve severim
bu müzkle eğlenebilirm anlayacağın....
selam tatlımm evet ya bu müziğin pek hayranı yok gibi baksana bi sen yazmışsın :) neyse buna da şükür... CADIARZU
ayşe hatun'un bütün şarkılarını bilmem hatta kırıcanmı belimi bundan başka bilmem.onunda sözleri değilde müziği çok güzel.hande yenerinde müzikleri çok güzel.kaydirigubbakcemile5delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ah canım ya
neyse
türkçe mizkte kimleri dinliyorsun
bak ben baştan söyleyim
tam techno olmasada
yani sound olarak
bedük ve hande i çok seviom!
hatta hande benim buarada fix dinlediğim gacı:)
ama birde ayşe hatun var...
bizimkilerde kıvırıyor bu işi...kaydirigubbakcemile5
okula giderken servis kullandığım zamanlarda önde otururdum ve djlik görevi bendeydi:lepi:bnm arabesk cd lerimden sıkılıpta aso kopar bizi diyen arkadaşlarıma hazırladığım cd lerde bu yazdığın vatandaşların hepsi vardıyerimseniben.özellikle yağışlı havalarda çekilmez trafikte servisimiz resmen diskoya dönerdisırnaşık şeyçok eğlenceli günlerdi valla.yazdığın isimler çok başarılı ve işlerinin en iyisi isimlerdir bu tarz seven bayanlar için tavsiye edilir gerçekten.bi kaç tane parça ismi yazda bilmeyen arkadaşlar varsa dinlesin canım.işinin ehli isimler yazdıkların
fena trip parçalar:smiley-cool:
hee siz türkçe mi dinLiyorsunuz, trance techno takılan kim var türkçe olarak, doğru dürüst Allah aşkına :)) ben yabancı dinliyorum, türkçe hiç dinlemedim valla genelde tiesto, paul van dyk, benny benassi, atb, armin van buuren....
bende yabancı dinliyorum. dj tiesto yu dinlerim çünkü bu işin erbabı o.bennyy her parçasını değil.ben zaten pek isimlerini bilmem.tam yazılışını bilmiyorum ama eminim hemen bileceksin.last get up the last get up diye başlı ve tempo yükseliyor.yazılışını hiç görmedim tahmini yazdım.en beğendiklerimden biri:dance:
P.Diddy feat. Kelis - Let's get Ill (Deep Dish Mix)
sengözlerimebaksanab
not aldım canım.birde tam adını yazmayacağım başka bir şeyin adıda olduğu için sen alarsın nasıl olsa.ex.... diye bir şarkı ama tiestonun ki değil.bir bayan söylüyor bunu.diyeceğim lest's get ve ex.... tonlarda bana bir kaç parça adı yaz olurmu?yerimseniben
hee siz türkçe mi dinLiyorsunuz, trance techno takılan kim var türkçe olarak, doğru dürüst Allah aşkına :)) ben yabancı dinliyorum, türkçe hiç dinlemedim valla genelde tiesto, paul van dyk, benny benassi, atb, armin van buuren....