çok sevindim kesinlikle mükemmel bir yasa tasarısı.
umarım meclisten geçer.
eğer geçemezse çok üzülürüm.
özellikle küçücük çocuklara, bebeklere tecavüz edenler idam edilebilse keşke
kesinlikle geçmesi gereken bir yasa en azından caydırıcı olabilir hele küçücük çocuklara tecavüz edenler idam edilmeli
tecavüzü insanlık dışı olarak gördüğüm için benim de bu yasaya bir itirazım olmaz.sadece kurbanın değil,kurbanın en yakınlarının hayatlarını da söndürüyo bu tip hayvanlar çünkü.amerika'da bir eyalet varmış,ne denli doğru bilemem bir yerde okumuştum...orada tecavüzcüyü bir odada bağlıyorlarmış,kurbanı da o odaya alıp ikisini baş başa bırakıyorlarmış.kadın dilediği gibi adama hakaret edebilir,vurup tekmeliyip ona tükürebilirmiş.kadının tekrar özgüveni yerine gelmesi için ve bozulan psikolojisi bir nebze düzelmesi için yapıyorlarmış bunu...hadım olayına dönünce,evet caydırıcı olabilir ama bence uzmanlar oturup hadım sonrasında bu pisliğin daha neler yapabileceğini de düşünmeleri gerekir.sonuçta bu adam hadım edildiğinin farkında olacak ve içindeki öfke birikimimle daha farklı yollara da baş vurabilir(kadını alıkoyma,işkence ile öc ya da cinayete başlama gibi...).kısaca bu yasanın geçmesi yeterli değil bence,adam bizler için zaten bir tehlike iken daha da büyük bir tehlikeye dönüşebilir...bunun da önlemi alınmalı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?