• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecavüzcüye hadım yasası ! ?

HaRaKiRi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
280
6
0
Adana
bugün bir arkadaşla konuşurken dedimki haberlerde duydum tecavüzcüyü hadım etme yasa tasarısı meclise sunulmuş çok sevindim vallahi dedim ...

aldığım cevap ise beni dumur eden nitelikteydi :53: ;

ay kız öyle deme ya tecavuz eden senin yada benim oğlum olursa :53: ????

ona olan bütün sevgim saygım orada eridi bitti :50:

yani dedim tecavuz edilen kızımız olursa yasa güzel tam bizlik ! ( ki onun mantıgına göre tecavuz eden kişide başkasının kınalı kuzusu ! )

ama tecavuz eden bizim oğlumuzsa yasa sakıncalı öylemi dedim !
:53:

ve ben bugun bir kez daha kendime şaştım böyle tiplerle neden arkadaş olurum veya bırak arkadaş olmayı neden diyaloğa girerim ! :47:

gerçi çok samimi bir arkadaşım değil sadece iş ortamında görüştüğüm biriside ben genede kızdım kendime ... :50:

evet kızlar siz ne duşunuyorsunuz bu tasarı hakkında sizinde fikirlerinizi almak isterim ... buyrun lütfen ... bugunku aldıgım cevaptan sonra dumur olmam haricinde ... benim gibi sevinenlerde varmı acaba bu tasarıya ?

çok sevindim kesinlikle mükemmel bir yasa tasarısı.
umarım meclisten geçer.
eğer geçemezse çok üzülürüm.
özellikle küçücük çocuklara, bebeklere tecavüz edenler idam edilebilse keşke:50:

kesinlikle geçmesi gereken bir yasa en azından caydırıcı olabilir hele küçücük çocuklara tecavüz edenler idam edilmeli

çok sevindim kesinlikle mükemmel bir yasa tasarısı.
umarım meclisten geçer.
eğer geçemezse çok üzülürüm.
özellikle küçücük çocuklara, bebeklere tecavüz edenler idam edilebilse keşke:50:

kesinlikle geçmesi gereken bir yasa en azından caydırıcı olabilir hele küçücük çocuklara tecavüz edenler idam edilmeli

kesinlikle bende çok sevindim ... yani idam edilmemesi lazım kesinlikle onlar hadım edilmeliki yaşamı boyunca bunun ezikliğini yaşamalılar idam kurtuluş olur ...

inşallah kabul edilir bana kalsa az bile.sanırım bi ilaç veriyolarmış.bence baltayla kökünden bitirsinler erkekliği batsın böylelerinin.

çok sevindim umarım gerçekleşir bir an önce
ama kökünden kesip yok etseler daha acılı ve de mantıklı olurdu:27:

hadımdan ziyade evet kökünden koparılmalı, ibreti alem olsun diyede konak meydanında sallandırılmalı şeysi :37:

tecavüzü insanlık dışı olarak gördüğüm için benim de bu yasaya bir itirazım olmaz.sadece kurbanın değil,kurbanın en yakınlarının hayatlarını da söndürüyo bu tip hayvanlar çünkü.amerika'da bir eyalet varmış,ne denli doğru bilemem bir yerde okumuştum...orada tecavüzcüyü bir odada bağlıyorlarmış,kurbanı da o odaya alıp ikisini baş başa bırakıyorlarmış.kadın dilediği gibi adama hakaret edebilir,vurup tekmeliyip ona tükürebilirmiş.kadının tekrar özgüveni yerine gelmesi için ve bozulan psikolojisi bir nebze düzelmesi için yapıyorlarmış bunu...hadım olayına dönünce,evet caydırıcı olabilir ama bence uzmanlar oturup hadım sonrasında bu pisliğin daha neler yapabileceğini de düşünmeleri gerekir.sonuçta bu adam hadım edildiğinin farkında olacak ve içindeki öfke birikimimle daha farklı yollara da baş vurabilir(kadını alıkoyma,işkence ile öc ya da cinayete başlama gibi...).kısaca bu yasanın geçmesi yeterli değil bence,adam bizler için zaten bir tehlike iken daha da büyük bir tehlikeye dönüşebilir...bunun da önlemi alınmalı bence...

tecavüzü insanlık dışı olarak gördüğüm için benim de bu yasaya bir itirazım olmaz.sadece kurbanın değil,kurbanın en yakınlarının hayatlarını da söndürüyo bu tip hayvanlar çünkü.amerika'da bir eyalet varmış,ne denli doğru bilemem bir yerde okumuştum...orada tecavüzcüyü bir odada bağlıyorlarmış,kurbanı da o odaya alıp ikisini baş başa bırakıyorlarmış.kadın dilediği gibi adama hakaret edebilir,vurup tekmeliyip ona tükürebilirmiş.kadının tekrar özgüveni yerine gelmesi için ve bozulan psikolojisi bir nebze düzelmesi için yapıyorlarmış bunu...hadım olayına dönünce,evet caydırıcı olabilir ama bence uzmanlar oturup hadım sonrasında bu pisliğin daha neler yapabileceğini de düşünmeleri gerekir.sonuçta bu adam hadım edildiğinin farkında olacak ve içindeki öfke birikimimle daha farklı yollara da baş vurabilir(kadını alıkoyma,işkence ile öc ya da cinayete başlama gibi...).kısaca bu yasanın geçmesi yeterli değil bence,adam bizler için zaten bir tehlike iken daha da büyük bir tehlikeye dönüşebilir...bunun da önlemi alınmalı bence...

:26: ımmm evet işin birde bu yüzü var ama bu yasayı genede onaylıyorum o hırs olayıan girebilecek kişi bir kaç kişiyi gecmez sanırsam cunku kötü bir tecrubeden sonra ona kalkışmak cok fazla cesaret gerektirir ... birde ben ilaçla hadımı onaylamıyorum acıkcası tamamen kessinler ... :47:

bu ilaç sadece ereksiyon halini engelliyor ama o adamın içinde varsa yine yapar bir çözüm deil bence

bu yasa geçerse eğer akp ye oy vermeyi ciddi ciddi düşünebilirim:) süper fikir bence. ama yasalar ne kadar mükemmel de olsa hakimler ve savcılarda bitiyor iş. hiç bi hakim buna tarafsızca karar veremez. çoğu hakimin erkek olduğunu düşünürsek

kesinlikle kabul edilmeli.özellikle çocuklara tecavüz edenleri asmalılar bile.ama hadım değil sadece testesteron oranını düşürecekler.ama bunun yeterli olacağını sanmıyorum.o piskopat,manyakların organlarını kesmek lazım..............

ilkduydugumda ben de ohh çok iyi olur dedim.ama yıllar sonra aslında suçlu olmadığı anlaşılan ınsanlar oluyor yüzdeyüz suçlu olduğunu kanıtlamak lazım.
tecavüz ettiği kesin olana acımasınlar tabii ki de bazen insanlar karşısındakini karalamak istediğinde suç atıyor.avukat bir arkadasımdan duymuştum bu tarz tecavüz davaları da oluyormuş.emin olmak gerekli.

bence idam gelsin hadımla falan ugrasılmasın onlarla aynı dunyada nefes almak bile cok itici...

:53:hadım etmek kesmez onları direkt kökünden halletsinler işi ama en iç ferahlatanı (kimsenin ölmesi beni mutlu etmez ama walla bunlar için geçerli değil) idam etsinler yapmayı düşünenlerde hiç yeltenmezler de kadınlar rahat eder bazılarının kadınlara bakışı bile sinir edici....

Tecavüz edip 3 4 yıl Yatıp Çıkıyorlar İçerde Sorna Kaldıkları Yerden devamm en dğrusu kökünden Kesmek Olacaktır..:)

Back