- 22 Mayıs 2016
- 57
- 21
- 8
- Konu Sahibi nilufertrs
Merhaba hayirli ramazanlar. Ben 21 yasinda bi genc kizim. 3 yil once annemin is arkadasi vardi ama yasca kucuk 23 yasindaydi o zamanlar bende 18 gorusmeye basladik kendisiyle umursamaz ve beni sevmezdi ama nedense kacani kovaliyodum. Her neyse biz ayrildik ve ben onun arkadaslarini ekledim faceden beni engellemisti onlar belki bisey paylasir diye. Biriyle konusmaya basladik anlattim durumu falan. Meger bizim okulun karsisinda oturuyomus o zamanlar okuyodum lise sonda. Cok dindar paylasimlari vardi ve koyu akpliydi.. bigun okul cikisi karsima cikti tanidinmi falan dedi konustuk baya okul cikisi herkes dagildi onlarin apartmanlarinin onundeydik ve boynuma bicak dayayip agzimi kapadi apartmana soktu sok olmustum sus korkma sadece gercekleri anlaticam evde anneannem var dedi. Bicakla beni eve soktu gercekten anneannesi hatta babaanneside vardi. Biraz konustu eski sevgilim hakkinda kalkip gitmek istedim beni dovmeye basladi kemerle sok oldum sonra ustumu soydu yapma ben bakireyim dedim biliyorum dedi ve bana arkadan tecavuz etti evde ve apartmanda kendimi yirttim cigliklar attim birak apartmandakileri evdekiler sesini cikarmadi.. sonra kalkip gittim. Eski sevgilim beni aradi ve agliyarak anlattim sok oldu gidip ona sordu oda inkar etmedi kavga ettiler. Bana polise gitme falan dedi kendisininde bu olayda ismi gecicegi icin yani. kimliktede yasim 1 yas kucuktu zaten ailem duyardi resit degildim korktum soyliyemedim. Yanimda oldu 1 2 ay eski sevgilim sonra beni engelledi gitti.. oyle kaldi. Simdi merak ediyorum o kisi nisanlanmis ve cok mutlu onu nasil sikayet edebilirim kanitim yok 3 yil olmus ailemij duymasini kesinlikle istemiyorum nasil kanitlarim bu durumu yardim edin