• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tebi abiyeden alınmış sıradışı tertemiz abiye

merve_o

merve&osman
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
356
2
68
İstanbul
$.jpeg.jpg

18.05.2012 TARİHİNDE KINA GECEMDE GİYDİĞİM ABİYEMİ SATIYORUM. MÜKEMMEL VE FARKLI GÖZÜKMEK İSTEYEN GELİN ADAYLARI İÇİN İDEAL BİR ABİYEDİR. SADECE 1 KEZ GİYİLMİŞTİR. VE KURU TEMİZLEMESİ YAPILMIŞTIR. GECENİN PRENSESİ SİZSİNİZ. BÖYLE BİR ABİYE SİZİ SIRADANLIKTAN UZAKLAŞTIRIR.
ABİYENİN İKİ TANE ELDİVENİ VE ÇANTASI DURUYOR. 30 TL FARK İLE 37 NUMARA DORE AYAKKABILARIMIDA YANINDA VEREBİLİRİM. GÜLTEKİN MAĞAZASINDAN 199 TL'YE ALINMIŞTIR. FİŞİ DURMAKTADIR. AYRICA MÜKEMMEL ELBİSENİZ İÇİN KINAMDA KULLANDIĞIM 39 TL'YE accessories dan alınmış OTANTİK KÜPELERİMİDE HEDİYE OLARAK GÖNDERİYORUM.
ELBİSE 38 BEDEN OLUP 36 VE 40 BEDENE UYGUNDUR. ARKASI LASTİKLİ VE İPLİDİR. TEBİ ABİYEDE 2 KATI FİYATA HALEN SATILMAKTADIR. 2012 KREASYONUNA AİT BİR ELBİSEDİR.

:nazar:

gerçekten farklıymış arkadaşım arıyordu değişik bir abiye ona göstereyim ben ...burada bir tane rönesans abiyesi vardı ondan haber bekliyor ama konu sahibi yok ortada kısmetse bunu alabilir ..

Tabiki canım benim yardımcı olmaya çalışırım :) tertemiz duruyor vallahi. Birde mükemmel küpelerimide hediye ediyorum. Saçımı ve makyajımı görmek isterse mail atabilirim.

merhaba. bende çok begendim abiyenizi ama olurmu bana bilemedim. 40 42 beden giyiyorum olmayabilir. satılmadıysa hala bı görüşmek isterim sizinle. cevabınızı beklıyorum...

200 tl ye nerden aldınız çok merak ettım ben geçen haziranda aldım 500 tl ye aynısını

abıyem hala satılıktır.

Ben abiyenizi acilen satın almak istiyorum yalnız bana elbisenizin üzerinde bi önden ve bi arkadan çekilmiş fotoğrafını atabilir misiniz? bir de 200 tlye aldım demişsiniz siz 100tlye mi satıyorsunuz orasını tam anlayamadım

Son düzenleme:
Back