Tebdil-i mekan

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
895
243
Yaşadığımız şehri değiştirerek acılarımızı hafifletebilir miyiz? Yeni başlangıçlar ruhumuzu da yeniler mi? Ben 1 yıldır boşandım ama halen daha geleceğe ümitle bakamıyorum. Ben eski ben olmak istiyorum. Siz olsaydınız ailenizi memleketinizi bırakıp yeni bir şehre yeni bir başlangıca ümit ederek yola çıkar mıydınız? Umarım yıllardan sonra yollarda denizlere çıkar sokaklar...

Çok zorlu bir süreçtir ama evet inanıyorum buna yeniden sıfırdan her şeye başlamak yeniden dünyaya gelmek gibidir. Yalnız her şeyi arkanda bırakacaksan aklın dolu olmamalı valizin dışında...

tabi ki yer değiştirmek insanın hayatını yenilemesine, tazelemesine sebep olur, ama ailenizle aranız güzelse onlardan uzağa gitmek bu aralar size çok iyi gelmeyebilir, bunu iyice düşünüp ona göre hareket etmenizde fayda var, isterseniz önce uzun bir tatile çıkın bakın bakalım neler hissedeceksiniz..

aydınlık günleriniz çok olsun..

sevgiler..

Ben yaptim bu dedigini hem de yurtdisina :)))))
Hareketli, eglenceli , hizli bir sehirse, Istanbul gibi mesela, tavsiye ederim. Gezip eglenecekseniz, disari cikacaksiniz vallahi iyi oluyor.

Ama gittiginiz yer sıkıcı bir yerse mesela ailsiz bayabilirsiniz.

Bence size iyi gelecek, deniz kenari bir yere gitmelisiniz gibi bir his geldi icime. Ege kiyilari geldi aklima , yazdiklarinizi okurken.

Sende fazla açılmışsın

Şehir değiştirmeye karar verdim

Nereye ?

Amerika felan ya :)

Takılıyorum kızmayın adınıza mutluyum inanın iyi geldiği aşikar gerçekten de büyük başarıdır kendini alıp gitmek

Kendini alip gitmek diyince

al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana

ben de kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi
ne yaparsan yap kızım sen de dedi
al kendini git dedi
benim çekicek halim yok dedi

geldi aklima

Hahaa dur ya konu sahibine bişeyler diyecektim uçtu hepsi

Saygıdeğer konu sahibi, maddi manevi destek olacak kişiler var mı ? Ailen yanında olur mu ?

Maddi olarak kendimi geçindirebilirim.

Harika o zaman çünki ilk zamanlar zor olacak iş tutturması yeni çevre yeni insanlar aileden yanında destek olacaksa çok daha iyi olur

Benim yakın arkadaşım boşandı belli zaman sonra gitmek istedi aile baskısı vs. Antalya'ya yerleşti ufak bi ev bulmuşdu tek göz ama iş yok o konuda zorlandı çokça tanıdık yok bişey yok biz yine destek olduk dostlar olarak sonradan baya oturdu her şey yerine

Şimdi ise özel sebepden görüşemiyoruz ama

Evet çıkmak uzaklaşmak gerek bence ..Kaçmak değil ama o kadar yaşanmışlikla yapamazdım..başka bi şehir seçer başka bi ev başka eşyalar...sokaklatında onun izlerinin olmadıgı evde kokusunun kalmadigi hele de onunla uyumadigim nevresimler ve özelliklede rltek kisilik bi yatak....Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…