te vcud ekillendirmek iin kolay yntem size buyrun :)

Tatli_Civciv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
103
2
merhaba arkadaşlar,

yağ sorunu bende de çok var dı...

ama artık fazla kalmadı bir kaç hasta içersinde bitecek inşallah

yaptığım şey sadece şu göğüz altından dizlere kadar bir korse alın bu korseyle hergün ister akşam ister sabah yürüyün birde çok fazla yağlı şeyler yemeyin

günde 5 tane zeytin günlük yağ oranını düzenlemeye yetiyor.

1 ay içersinde tamamen müthiç bir vücüdla karşılaşıyorsunuz.

şuanda göbek yağlaımdan kurtuldum sadece azcık kalcada kaldı onu vermeye kayret ediyorum yani 2 haftam kaldı. ve her sabah pilates yapıyorum ebru şallıyla

tavsiyemdir etkisini gördüm korse takın egzersiz ve yürüyüş yapmak çokkkk güzel şekillendiriyor vücuudu

saygılarr ve sevgilerrr...

bende yürüdügüm dönem güzel kilo vermiştim ama şuan tekrar aldım bide bu şekilde tekrara deniycem bvakalım bu sefer nekadar verebilirim piiates topunu yeni aldım bakalım o işe yarayacakmı

ben doremiye baktım daha kalındı kumaşı ama nbb aldım daha mide üstüne kadar gelebiiyo diye

birde arkadaşlar şunuda söyleyeyim unutmadan önemli not:

dokttor nasıl zayıfladığımı sorunca bunu söledim. bana etlerinde sarkma olmadı mı hayret cevabını verdi normalde korse ile yüründüğünde etlerde sarkma olur dedi.

duyrulur

genede bilginize

termal korseler var bnde onunla hergün egzersiz ypıorum ve gerçekten vücudu mükemmel hale gtiriyor ne kadar zayıflarsanız zayıflayın kesinlkle sporu brakmayın...:dance:

X