te Size 3G Gerei

benim tel de 3g var amannn görüntü felaket..Hem şarjıda yiyor zaten..Gereksiz yazık onca telefona verilen paraya...

teknolojinin amacı hızlı yaşa genç öl gibi bişey oldu artık, ömrümüzü kısaltıyoruz ancak teknoloji ile

Merhaba arkadaşlar. Bu konu (Elektromanyetik Radyasyondan Korunma) benim eşimin profesyonel olarak ilgilendiği bir konu. Onun için bu başlığı kendisine okuttum. Yorumunu size aktarıyorum:

"Etrafımızdaki elektromanyetik radyasyondan korunmamız mümkün. Ancak bunun için satılan saçma sapan stickerler, kolyeler, kaktüs vs. gibi şeyler ile radyasyondan korunamazsınız. Bunlar gerçekten para tuzağıdır. Ancak bahsedildiği gibi radyasyon koruyucu kumaşlar, bu kumaştan yapılmış muhtelif iç çamaşır ya da giysiler mevcuttur. Ayrıca istenen mekanlar (ev, ofis vs.) özel radyasyon koruyucu boyalarla boyanarak elektromanyetik dalgaların o yere girişi kesilebilir. Bahsedilen sistemler için (ve de o diğer saçma eşyaların etkisiz olduğuna dair) en büyük referans Türkiye'de bu işin en büyük uzmanı olan Prof. Dr. Selim Şeker'dir. İsteyen herkese bu konuda bilgi verebilirim."

İsteyen arkadaşlar eşime 0533 284 98 37 veya 0532 303 81 93 numaralı telefonlarından ulaşabilirler. Herkese iyi geceler.

şimdi birde 4 g olayı çıkıcak başımıza

sadece 3g değil kablosuz mouse kablosuz modem bunların hepsi sağlığımız için birer tehdit aslında. bunların etkilerini en aza indirmek için en azından kablolu kullanıma özen gösterelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…