te Erkeklerin 'G' noktas

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
Guide_seduction.jpg

Erkekler de kadının uyarıldığı bölgelerden uyarılabilir. Göğüs uçları, kulak içleri ve ense kadın ve erkekte ortak erojen bölgeler. Erkeklerin G noktası ise testislerle anüsün arasında yer alıyor.

Erkeklerin G noktasını bulmak kolay. Ancak, çoğu zaman erkekler anüslerine yakın dokunulmasından hoşlanmadıklarından, buna izin vermiyor. Erkeğin G noktası anüsten bir baş parmağı mesafe uzaklıkta. Kolayca ulaşmak için sırtüstü yatarak bacakların karın bölgesine çekilmesi tavsiye ediliyor. Baş parmakla ulaşılmak istenen bölge prostat. Dışarıdan G noktasını uyarmak için testisler ile anüs arasındaki bölgeye baskı uygulamak yeterli.

Testislere yapılan basınç, olgunlaşmak için epididimis kanallarına geçmeyi bekleyen spermlere de etkide bulunur. Sevdiğiniz adamı mutlu etmek için erojen bölgede dolaşırken dikkatli olunmalı:

- Dairesel hareketler yapın.
- Kesinlikle çok yavaş olun, çok hassas bir bölge, kendinizi kaptırıp biraz sertleşirseniz can yakabilir. Bu da konsantrasyonu dağıtır.
- Sekse başlar başlamaz erojen bölgede gezinmeyin. İlk zamanlar partneriniz rahatlamaya çok yaklaştığı anlarda başlayın. Zamanı giderek öne çekin.
- Kesinlikle sert bir tenle yapmayın, onu zımparalıyormuş gibi olmasın. Kayganlaştırıcı veya o işlevi görebilecek kremler sürebilirsiniz. Elleriniz de buz gibi olmasın.

Parmak uyarımı güzel ve doyurucu bir yöntem. G noktası uyarımı son derece doğal ve normal bir seks eylemi. Bunu keşfetmiş ve yaşayan bir erkeğin (kendi cinsinden duygusal olarak hoşlanmıyorsa) eşcinsellik gibi bir eğilimi yoktur. Anal uyarım, insan vücudundaki çok sayıdaki erojen bölgelerden sadece birini kapsar.

ERKEĞİN GİZLİ ZEVK NOKTALARI

'IVillage'in cinsellik koçu Dr. Patti Britton'a göre, erkeklerin aslında 2 G noktası var. İlki 'frenulum': Penisin hemen altındaki hassas bölge. Dr. Britton “ Bu seks noktası, dokunulduğunda erkeğe kendinden geçirici bir his yaratır. Sinir uçlarının bir demeti ve canlandırıldığında özellikle hassas olur” dedi. İkincisi ise 'perineum': Testiküller ile anüs arasındaki deri. Müstehcenleşmeden önce, bu noktanın dokunulduğunda ekstra zevk veriyor çünkü bu bölgeye seks sırasında dokunulduğunda penisi daha uzun süre sert tutuyor. Dr. Britton bu noktayı 'kutsal seks noktası' olarak adlandırıyor.

ERKEĞİ NE MUTSUZ EDER?

Evlilik uzmanlarına göre erkek, kadına kendini en bilinmeyen ve doğruluğundan kuşku duyulmayacak biçimde kanıtlamaya çalışırken, kadının onun bu çabasını hafife alacak bir davranışta bulunması, erkeğin sonsuza kadar uzaklaşmasına neden olabiliyor. Bu nedenle uzmanlar sevişmeye karar verildiğinde, her iki tarafın da dikkatli olmasını öneriyor.

Örneğin sevişme sırasında kadının komplike cümleler kurması da, eşinin dikkatini dağıtıyor. Bu durumda erkek, kadının aklının başka yerlerde olduğu hissine kapılıyor ve onun sevişmeyi gerçekten isteyip istemediğinden emin olamıyor.

'Ereksiyon bozukluğu', 'evlilik hakkında şüpheler', 'alkol ya da uyuşturucu madde bağımlılığı', 'fiziksel hastalık ya da rahatsızlık', 'geçmişte yaşanan travma', 'seksi bir ceza olarak görme','her iki tarafın da depresyona girmesi', 'Libidoyu etkileyecek meditasyonlar' ve genetik cinsel iştah bozukluğu erkeği mutsuz eden diğer önemli faktörler.

MUTLULUK REÇETESİ

- Mutlaka bir evlilik terapistine gidin
- Bir süre ayrı yaşayın
- Çabalarınız başarısızlıkla sonuçlansa bile birlikte kalın. Eşinizi aşkınız, seks partneriniz olarak değil de en iyi arkadaşınız olarak görün.
- Erkeklerin isteklerinin azalması bir değil, pek çok konunun birleşiminden doğar.

Sorunun üstesinden gelmenin en basit yöntemi ise konuşmak ve can kulağıyla bir zamanlar aşık olduğunuz erkeği dinleyip, anlamaktır.

(ALINTI)
spacer.gif

ne sorunlu erkeğinki:1shok:
yapsan bi türlü yapmasan dr yolu :roflol:
en iyisi bildiğinden şaşmaşakkıdı
birde baksana eşcinsel değilse parantese bak :1shok:

Vay anasını, icraata geçiyim bari bugünden tezi yok.-tatlicadiarzu-

Muahhahaha lafa bakın yaa

Kesinlikle sert bir tenle yapmayın, onu zımparalıyormuş gibi olmasın. Kayganlaştırıcı veya o işlevi görebilecek kremler sürebilirsiniz. Elleriniz de buz gibi olmasın.

oldu, başka:delphin:

Erkeklerin G noktasını bulmak kolay. Ancak, çoğu zaman erkekler anüslerine yakın dokunulmasından hoşlanmadıklarından, buna izin vermiyor. Erkeğin G noktası anüsten bir baş parmağı mesafe uzaklıkta. Kolayca ulaşmak için sırtüstü yatarak bacakların karın bölgesine çekilmesi tavsiye ediliyor. Baş parmakla ulaşılmak istenen bölge prostat. Dışarıdan G noktasını uyarmak için testisler ile anüs arasındaki bölgeye baskı uygulamak yeterli
baş parmağımla bir hamle yapsam kocam g bölgesine allama tekmeyi sallar bana napıyon ben i...miyim diye.kalsın annem almimmmkaydirigubbakcemile3

baş parmağımla bir hamle yapsam kocam g bölgesine allama tekmeyi sallar bana napıyon ben i...miyim diye.kalsın annem almimmmkaydirigubbakcemile3

Muhahaha, sakıncalı diyosun yane:kedi:

boşuna uğraşma bence bunların tarif ettikleri yerleri bulana kadar uyuya kalırsın sen :sinifsinif:

saa ne kızım, azimliyim bulcam ben.:smiley-cool:

çok yararlı bi bilgi oldu bu:))))))
ama uygulayamiyyycim ben bekar bir genç kızım, bide evli olsamda barnağımı o tür yerlere sokacağımı düşünmüyom:)))) ölçüp biçip g noktası arayacaz he:))))))

ama uygulayamiyyycim ben bekar bir genç kızım, bide evli olsamda barnağımı o tür yerlere sokacağımı düşünmüyom:)))) ölçüp biçip g noktası arayacaz he:))))))

Sokmıycan lan, bak ne diyolar.

Dairesel hareketler yapın.
- Kesinlikle çok yavaş olun, çok hassas bir bölge, kendinizi kaptırıp biraz sertleşirseniz can yakabilir. Bu da konsantrasyonu dağıtır.
- Sekse başlar başlamaz erojen bölgede gezinmeyin. İlk zamanlar partneriniz rahatlamaya çok yaklaştığı anlarda başlayın. Zamanı giderek öne çekin.
- Kesinlikle sert bir tenle yapmayın, onu zımparalıyormuş gibi olmasın. Kayganlaştırıcı veya o işlevi görebilecek kremler sürebilirsiniz. Elleriniz de buz gibi olmasın.

kendimi Haydar dümen ilan ediyorum:lepi:

O benimkini bulursa bende düşünürüm bulmayı:delphin:

bayılmak üzereyim gülmekten altıma edicem şimdi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Resepsiyon da kendi kendine gülen bir kadın-tatlicadiarzu-

Sokmıycan lan, bak ne diyolar.

Dairesel hareketler yapın.

kendimi Haydar dümen ilan ediyorum:lepi:

dümene bak dümene :icecream:

kuzum dümen:jeyyar:

dümeniniz kuzumsa rotanız g noktası:roflol::roflol:

G noktası ne ki. Ben alfabeyi sıralarım bee, hey yavrum heyşakkıdı

:icecream::icecream:

rotamız kuzum tarafından çizilmiştir :jeyyar:

Z harfi

zevkin doruklarına kuzum dümen sayesinde gidiyoruzkaydirigubbakcemile3

hayırlı yolculuklar bakalım neler gelecek başıımıza:roflol::roflol:

Back
X