ben eşimle gittiğim toplantıda haremlik selamlık oturdum mecburen hiç hoşlanmadım,gösteriyi seyrederken eşimle iki çift laf edemedimçünkü kuşetli vagonlar 4 kişilikmiş, yani bi çifte verse bilet, gelecek 2 kadın yada bi çift diğer kadının eşiyle kalmak istemeyebilir, haliyle burda TCDD zarar etmiş olur. ama bunu baştan planlamaları lazım gelmezmi? yani o zaman kuşetli vagonu 2 kişilik yapsaydı. mantık dışı :/
ne toplantısı anlayamadım canım?ben eşimle gittiğim toplantıda haremlik selamlık oturdum mecburen hiç hoşlanmadım,gösteriyi seyrederken eşimle iki çift laf edemedim
çocukların gösterisi vardı,mehter takımı gösterisi,öğrenenler dua okuyacak vs,bu tarz bir toplantı salonda erkek kadın ayrı oturdu,fakat sonradan kimileri eşlerinin yanına gidip oturdular,sanırım bizde sürekli haremlik selamlık olma durumu olsa halk bunu kabullenmeyecek:))ne toplantısı anlayamadım canım?
bu uygulamanın altında haremlik selamlık durumu değilde kaybedilecek parayı düşündüklerini sanıyorum, çünkü TCDD den gelen açıklama o yönde, 4 kişilik vagon olduğu için siz eşinizle giderseniz kuşetli olduğu için yatıcaksınız hemen karşınızdada bizmi yatalım eşimle :)) bunu kabul etmeyecekler yolcular haliyle 4 kişilik vagon ellerinde kalacak bu sebeple boşa gitmesin diye böyle bi uygulama getirilmiş diye düşündüm diğer açıklamayı okuyunca. ama işte dediğim gibi bunu en başından düşünüp 2 kişilik kuşetli vagon yapmalılardı.çocukların gösterisi vardı,mehter takımı gösterisi,öğrenenler dua okuyacak vs,bu tarz bir toplantı salonda erkek kadın ayrı oturdu,fakat sonradan kimileri eşlerinin yanına gidip oturdular,sanırım bizde sürekli haremlik selamlık olma durumu olsa halk bunu kabullenmeyecek:))
bu haberi okuyunca aklıma geldi, bir ay evvel uçakla bir yere gidecektim. sabahın kör saati kalkıp online check in yaptım ki o cam kenarını kapabileyim diyesonra uçağa bindik, bir teyze geldi "ben kocanın yanında oturmam" dedi ya la neden dedim, erkek de ondan dedi otobüs mü teyze bu dedim, hadi neyse kırmayayım diye geçtim ortaya. sonra bu teyze yandaki genç çocukla telefon muhabbetine başladı, nasıl kapanır- nasıl açılır diye
yani bu habere sevinecek çok "tuhaf" insanlar vardır bu ülkede.. kocanızla bir yerlere gitmek henüz yasaklanmamışken gidin hatunlar bol bol
bu uygulamanın altında haremlik selamlık durumu değilde kaybedilecek parayı düşündüklerini sanıyorum, çünkü TCDD den gelen açıklama o yönde, 4 kişilik vagon olduğu için siz eşinizle giderseniz kuşetli olduğu için yatıcaksınız hemen karşınızdada bizmi yatalım eşimle :)) bunu kabul etmeyecekler yolcular haliyle 4 kişilik vagon ellerinde kalacak bu sebeple boşa gitmesin diye böyle bi uygulama getirilmiş diye düşündüm diğer açıklamayı okuyunca. ama işte dediğim gibi bunu en başından düşünüp 2 kişilik kuşetli vagon yapmalılardı.
bu haberde değilde, başka bi yerde okudum ben bu açıklamayı.Ya da açıklama yapmalılar halkı biraz olsun düşünüp.
Zor değil ya böyle bir uygulamaya geçtik sebepleri şunlardır diye yazmak.
Hem başka yöne çekilmemesini bastan engellersin hem de millete yanlıs izlenim vermemiş olursun.
Hep millet çosup tepki yagdırmaya baslayınca acıklama yapmak akıllarına geliyor