- 5 Haziran 2012
- 56
- 25
Hanımlar, bildiğiniz gibi TCA hakkında konuşulurken, TCA'nın yalnızca beyaz tenlilere uygulanabileceği, esmerlerin uzak durması gerektiği söylenmişti. Bu esmer arkadaşlarımızın umudunu kırmış olmalı. Bugün internette araştırma yapıyordum. Sayfaları yaklaşık bir saat önce kapatmasaydım alıntı yapacaktım. Siyahi bir genç yabancı bir doktor/danışma sitesinde TCA'nın kendi cildine uygun olup olmadığına dair soru soruyor. Doktorun yanıtı ise, %25lik TCA'nın her ten rengine uygulanabileceği yönünde. TCA'dan kaçınmanızı gerektirecek tek nokta, daha önce ciddi cilt problemleri yaşamış olmanız ya da herhangi bir cilt hastalığınız olması. Bunun dışında youtube'a da baktım, TCA'yı nasıl uygulayabiliriz diye. Yine karşıma siyahi bir kadın çıktı. Neyse ki bir sonraki sekmede duruyor link.
25% tca peel on stretch marks - YouTube
TCA uygulaması yapan tek siyahi kadın da bu kişi değil anlaşılan. Yani esmer güzellerimiz korkup çekinmesin. :)
25% tca peel on stretch marks - YouTube
TCA uygulaması yapan tek siyahi kadın da bu kişi değil anlaşılan. Yani esmer güzellerimiz korkup çekinmesin. :)