Çatlaklar Tca peel mi ? Dermaroller mi ?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
Tca peel ve dermaroller arasında kaldım..... Yüzümde şakakta derin çatlak gibi yani yırtık gibi iz var ... Hangisi daha etkilidir kullanan varsa yorum yazsın lütfennn...

Ayrıca 0.5 mm lik dermarolleri 3 seans yaptım sonra 1mm lik dermarolleri 1 seans yaptım bi değişiklik yook ... Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

bence tca ama ondada ız kalma sorunu var o sorunu asarsan kucuk derecelı uygulama yaparsan bence dermarollerdan daha etkılı ve kısa surede bır sonuc alırsın

bence tca ama ondada ız kalma sorunu var o sorunu asarsan kucuk derecelı uygulama yaparsan bence dermarollerdan daha etkılı ve kısa surede bır sonuc alırsın

cevap için teşekkürler... tca kaçlıkla başlıyım 20 lik mi 30 luk mu .... zaten kulak çöpüyle sürcem .. üzerine yoğun nemlendirici sürerim ... inşallah iz bırakmazzzzzzz....

ya yonlendırmek gıbı olmak ıstemem ız kalırsa kendımı kotu hıssederım ama tca topıgınden okudugum kadarıyla dusuk dereceyle baslayın dıyorlar 0 lık cıldını alıstırabılırsın kı oyle yapmıslardı 50lık herkeste ız bırakmıstı 30luk kullanan memnundu ız kalmamıstı bı kadar soyleyeyım ınsallah ız kalmadan bır an once halledersınız kurtulursunuz bıo oıl le aranız nasıl ben ck memnunum valla rengınde cıddı bır duzelme oldu en kalını bıle ınceldı yanı ısıktada bakıyorum baya ınceldıler ya mutluyum ondan bu aralar tavsıye ederım onu sıddetle hemde belkı tamamen gecırmez ama kesınlıkle baya bır duzeltme yapacak 3 ay sonunda benım ıste 1,5 ay oldu kullanalı ama cok cok memnunum yanı

bende memnunum şimdilik.... daha yeni başladım 4-5 gün anca oldu .... kullandıkça yazarım ..

sheytane'ye katılıyorum, en düşüğünden başlayıp cildi alıştırmak gerekiyormuş %15-20'lik gibi. Bana göre bu tür izlerden tamamen kurtulmak için arkadaşlar hem içten hem dıştan müdahale etmeli. TCA belki daha çabuk sonuç verebilir ancak bence %100'e yakın düzelmesi için dermaroller ile içten de kolajeni desteklemek gerek. Melonconcon birkaç seans ve aydan önce sonuç beklememelisin dermarollerdan, 1 mm ile ayda bir yap zaten daha az değil. Bir de TCA'ya başlarsan sakın dermarollera yakın zamanda yapma, etkisini çok arttırıyor aklında olsun.

o zaman önce tca uygulaması yaparım 6-8 seans ..... ondan sonrada ayda 1 dermaroller tedavisine geçerim ..... 1 seneyi bulur ama olsunn ...

dermaroller tedavisinden sonuçç alamadım ..... o yüzden tca iz için daha iyi.....

tca leke bırakıyormuş ve deriyi inceltiyormuşş..... dermaroller tehlikesiz ama demek ki 2 mm lik falan kullanmak gerek... tca yurt dışında sitelerde vücutta kullanmayın diyee uyarılar yapılmış dikkat edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…