Lekeler, Çiller TCA / KİMYASAL PEELİNG YAPAN ACİL YARDIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

elifkly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
26
3
86
İstanbul
Merhabalar, yüzüme daha önce %15 ve %25lik tca kullandım. aynı şekilde bacağıma da kullandım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. kolumun minnak bir bölgesine uygulamak istedim geçenlerde. kolum dediğim yer elimle kolumun birleştiği o bilekteki çıkık kemik olan yer. 4-5 gün geçti fakat aşırı kaşınıyor ve böyle su toplamış gibi görünüyor. kızarık ve buruşuk bir halde. ne bacağımda ne yüzümde bunu yaşamadım. acaba kolumu yaktım mı? ne yapmalıyım?

Benim cildim çok hassas ama noya kimyadan 20 lik tca aldım, korkudan uygulayamıyorum, bir de işe gidiyorum nasıl olacak?

Ben de tca 20 lik aldım. Aldığım beyefendi bi bölgeye uygulayın bir bakın dedi ben de bu yüzden sadece lekelerin üzerine sürdüm şu an çok tuhaf oldu 4. Gün acayip renk eşitsizliği oldu böyle mi kalıcak komple mi yapmalıydım yahu

Ne durumda acaba, ben bi türlü cesaret edemedim

Selam, ben tca kullanmadım ama kullanmak için çok araştırdım. Tca soyucu bir kimyasal peeling yöntemi. Yüz için sadece sorunlu bölgeye uygulanıyormuş ve en düşük olan ile başlanması gerekiyormuş. Bir kulak pamuğu yardımı ile o noktalara dokundurup maksimum 1.5 dakika bekletilmesi gerektiğini yazmışlar.

okuduğum yorumlarda ilk gün yüzün beyaz beyaz durduğunu sonra kızardığını ve sonra ise soyulmaya başladığını yazmışlar. Cilt 2-3 haftada kendini toparlıyormuş ve bu süreçte nemlendirici krem ve eğer dışarı çıkacaksanız bol güneş kremi kullanmak gerektiğini yazmışlar. Bu şekilde akne çukurlarını ve lekelerini geçiren çok kişinim yorumlarına baktım. İnternete yazarsanız detaylı yorumlar yazıyor zaten, bende denemeyi düşünüyorum ama çalıştığım ve her gün dışarda olduğum için havaların biraz daha soğumasını bekliyorum. :) Araştırma yapmadan kesinlikle sürmeyin yüzünüze. Umarım pişman olmazsınız. :)

Ne ki o tca benim bacaklarimda batik yuzunden yara ve koyu lekeler var iyi gelirmi peelingmi bu dediginiz nerxen aliniyor

Merhaba benimde bacaklarimda lekeler var bunu nerden aliyoruz ve nasil uyguluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…