Eki Görüntüle 1042635
Arkadaşlar kk den benim için çok değerli olan bir arkadaşımı önerisi ile konuyu açtım faydalı olmak adına..
kılıçbalığım bilgilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim..çabuk soyulsun diye buhar yapıyordum mutlaka hatalarım olduki leke oluştu,yazdıklarını dikkate alacağım canım ciltle kumar oynanmaz dedğin gibi..tekrar teşekkürler...
Rica ederim canım, konunu takipteyim merak etme... Soyulduktan sonra güneş koruyucu kullanmayı ihmal etme, sadece dışarıda değil evin içinde bilhassa pc başında tv izlerken vs gerekli...
umarım bu defa başarı ile sonuçlanır canım tabi lekenin derinliğinede bağlı değilmi hafif sis gibi inşallah tamamı ile kaybolur ,50 faktör aldım canım souylduğunda uygularım artık..
Evet canım aynen öyle, umarım istediğin sonucu alırsın zaten artık mevsimi geçti olmadı kışa kadar bekleyeceksin mecburen...
Eki Görüntüle 1042635
arkadaşlar kk den benim için çok değerli olan bir arkadaşımı önerisi ile konuyu açtım faydalı olmak adına..
merhaba canım acnelyse ban yeterli gelmezse bu uygulamayı yapmak istiyorum önerir misin evde yapablir miyim
Kesinlikle tavsiye ederim ve uygulama kurallarına uyduğun, sabırlı olduğun sürece evde uygulamanda sakınca yok, zaten zamanı gelince detaylıca anlatırım burada ama sende Sonbaharı bekle derim... Bu gün İstanbul'da hava nefisdi mesela, artık bu mevsimlerde kimyasallardan uzak durmak lazım kızlar...
şimdilik acnelyse ile baslayayım buna sonbaharda geçeriz eğer hala devam ederse sorun ah canm sağol çok tatlısın kiiiiii
Canım yalnız acnelyse'de yazın sakıncalı olabilir muhakkak güneş koruyucu kullanman lazım... Tabii ki sorabilirsin her daim
evet canım hem geceleri süürorum hemde güneş koruycu kullanıorum zaten bugün hastayım gün raporluyum hiç çıkmadım dışarı
bide sana sorum olcak bb krem sivilce yapar mı acaba hiç bildiğin varmı ben missha kullanıyorum ?
canım eski hali de varmı yüzünün
Missha'nin sivilce yapacağını sanmam yıllardır kullanıyorum purebeauty ile dönüşümlü olarak... Hayatım boyunca da kullanmaya devam edeceğim, bb ile tanıştığımdan beri benden mutlusu yok :)
kılıçbalığım bugün allahın izni ile yapıcam son kez tca yı aynı dediğin gibi yapıcam hadi hayırlısı..
hakikaten bb çok güzel bişi ya missha da baya kaliteli bende bırakmak istmiyorummm saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?