Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kendı tc kımlık numaramı eŞımın tc kımlık numarasını kayınpederımın kayınvalıdemın ve patronlarımınkını hep ezbere bılıyorum ÇÜnkÜ ıŞlerıne ben kosturuyorum bankaya ve resmı kurumlara gıttıĞım ıÇın bunlar sÜreklı lazım oluyo ee hayat sartları adama herseyı ÖĞretıyo hepsınınkı Çok kolayda en karısık benımkı.....kafam sÜreklı rakamlarla dolu olduĞundan bırıyle tanıstıĞımda ısmını hemen unutuyorum ısım ÖzÜrlÜ oldum ben ya
ilk gunden beri biliyorum hatta bir kurumda ilk zamanlar,gorevli sordu bende nufusa bakmadan soyledim cok sasirmisti..11 haneli falan dedi:bbo:sasiracak ne varsafisfisfis
biliyorum tabi ezberlememe gerek yok ,o kadar çok biliyorum ki ,tc kimlik numarası yakında hiç kalır :)
sayısal şeyleri hemen aklıma geçirme özelliğim vardır hafızamda o kadar çok telefon numarası ,kimlik numarası v.s. hep bulunur yakında 11811 e dönecem zaten