Anket TC. kimlik numaranızı ezbere biliyor musunuz?

t.c kimlik numaranızı ezbere biliyormusunuz?

• ewet

OY: 117 81,8%
  • hayır

OY: 26 18,2%

• Ankete Katılan
    143
  • Anket Kapalı .
evet biliyorum ve bence herkesin bilmesi gerekir
bütün işlemlerde ilk sorulan o,kimlik alıp okumaktansa ezberlemek daha kolay
hatta ben ezberlemek için özel birşey yapmadım
kendiliğinden gelişti

İster istemez ezberledim, her yerde karşımıza çıkıyor ne de olsa................

:smiley-cool:

Son düzenleme:
bil,iyorum ezberlemek için bi çaba sarfetmedim...istenen prosedürler sayesinde ezberledik...girilen sınavlar,bankalar hepsi malum....

evet biliyorum. Birkaç defa kimliğe bakıp yazdıktan sonra ezberlediğimi fark etmiştim, çünkü akılda kalması çok kolay bir numaram var.kaydirigubbakcemile2

Ayrıca lütfen güzel v harfimiz varken, alfabemizde yer almayan w harfini kullanmamaya çalışalım.

not: bu bilmişlik taslamak için değil, dikkat çekmek için yazılmış bir ricadır. anketi açan arkadaş internet ortamında eli alışkın olduğu ya da canı istediği için ewet yazmış olabilir.
Öğrencilerin yazılı çalışmalarında artık kısa mesaj yazarken kullandıkları kısaltılmış ve yabancı karakterler içeren hatalar görüyoruz.

rakamlar konusunda hafızam kuvvetlidir..Ezbere bilirim tc mi
15 sene önceki üni sınavına girdiğim öss numaramı bile hala ezbere bilirm a.s

evet biliyorum. okul mail adresimin şifresi tc kimlik numaram. o yüzden ezberlemek zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…