• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TC kimlik no dan Soy Ağacını bulan Program

Exorcist

Pantolonlu Bulut
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
799
11
296
TC kimlik no dan Soy Ağacını bulan Program

Arkadaşlar sadece 39 kb olan bu program ile sadece tc kimlik numaranızı ve soy adınızı yazarak sülalenizdeki kim kişileri görebilirsiniz.

Buyrun linki

Yalnız programın çalışması için

Microsoft .NET FrameWork yüklü olması gerekir. YÜklü değil ise onuda burdan indirebilirsiniz

üstteki linke tıklatığınız zaman açılan sayfanın en altındaki FREE yazaısına tıklayın.
sonra çıkan sayfada 4 haneli, rakam veya yazı çıkacak oradaki kutucuğa bunu yazın,
son aşama bilgisayarınıza kaydedin

programı indirdim çalıştırdım kimlik nomu ve soyadımı yazdım ve geriye doğru ara dedim biraz arayıp duruyor tekrar geriye doğru ara dedim bu ne kadar sürer bu arada kimlikteki soyadını mı yazıcaz yoksa kızlık soyadını mı?

ya neden olurmu neler neler yapiliyor nette, banka hesabin bile bosaltilabiliyor, kaldiki kimlik nosunu vermek.......??!! bilemiyorum yani
kaldiki kimse calistiramamis, soyagacinida bulamamis...siz bilirsiniz yinede ben uyardim belki olabilir dedim,bircok olay var boyle........

ya neden olurmu neler neler yapiliyor nette, banka hesabin bile bosaltilabiliyor, kaldiki kimlik nosunu vermek.......??!! bilemiyorum yani
kaldiki kimse calistiramamis, soyagacinida bulamamis...siz bilirsiniz yinede ben uyardim belki olabilir dedim,bircok olay var boyle........

cevabınız mantıklı..ben soy ağacımı bildiğim için aramamıştım..inşallah problem olmaz arayan arkadaşlar için:sm_confused:

Back