TBMM olağanüstü toplandı

Akp hdp özgürlük vermişti ki

Dokunulmazlık kalkıyor şükür. .

Olağanüstü toplanıldığı gibi tekrar tatile girdi. Neden? Çünkü ilk başta çekimser oy kullanan MHP evet oyları hayır oylarını geçince çekimser tavrını bırakıp Akp'nin yanına geçti ve komisyonun kurulmasını reddetti.

MHP, seçimden sonra ortaya çıkan "Ben oynamam sizi de oynatmam" tavrıyla Akp'ye destek çıkmaya tam gaz devam ediyor, tebrikler.

BU VATAN HIRSLARIMIZDAN ÇOK DAHA DEĞERLİ.. bayıldım bayıldım şafağın şu sözlerine

Mhp,akp 'nin yardakcisi oldugunu cok net gostermis oldu..Bunlarin derdi vatan,toprak,sehit falan degil.Hicbirinin hemde..

Mhp,akp 'nin yardakcisi oldugunu cok net gostermis oldu..Bunlarin derdi vatan,toprak,sehit falan degil.Hicbirinin hemde..

Aynen öyle. Sanki daha önce Hdp ile çalışmadı, iç güvenlik yasasında Mhp, Chp, Hdp beraber karşı çıkmadılar...Seçimden sonra moda oldu bu. Akp ile işbirliği yapmak için bahane olduğunu düşünüyorum.

Mhp nin koalisyona yanaşmamasını takdirle karşılamıştım,ama şu tavrını anlamadım..
''Vatan,millet,Sakarya'' diye basbas bağırmakla milliyetçi olunmaz.
Ülkedeki terör olaylarına bu kadar lanet ediyorsan,şehitlerini bu kadar düşünüyorsan mecliste araştırılmasını isteyeceksin.
Bir haftadır her ortamda,her şekilde HDP ye yüklenip,CHP ye yüklenip sonrada terör olaylarını araştırmayalım dedi AKP ve Mhp
Şaka mı bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…