evet bende şimdi canlı olarak izliyorum ve bu konu yaşanırkende olaya vakıfım
yalnız şöle bişey var suç hiç bir zaman tek taraflı değildir
bir insan konusurken dinlenmeli avızı cıkarak bagrılmamalı
aynı zamanda bir beyfendininde bu şekilde konuşması hoş değildir
ama şunu unutmamalı haksızlık yaparsan haksızlık bulursun
olay akpli bir millet vekilinin hdp li bir millet vekiline söylendi ben ise chp liyim yanı tarafsızım
ama haksızlık yaparsan haksız bir eylemde görürsün
ben o söylemine zaten iyi yaptı demedim tabikide bu ayıp yalnıziyi de herkes birbirine laf atılıyor, laf atılmadan konuşabilen kimse yoktu, kalkıpta kimseye bi erkek olarak sus denmiyor, demekki kadınları meclise yakıştıramamış beyfendi
kalpleri birbirlerine benzemiş bunların birbirlerini yuhladıkları şeyde aynı haraketleri kendileri yapmaktan cekinmiyorlarEki Görüntüle 1593730
Sayin Isilak hani meclise uyumaya gelmemistiniz.Masallah ilk oturumda gidivermissiniz.Digerleri gibi size de iyi uykular...
ben o söylemine zaten iyi yaptı demedim tabikide bu ayıp yalnız
iki tarafta haksız belli konularda
adam dinlenmeliydi
herkezde dinlemeliydi hdpl millet vekilleri cıkıp konusunda ne chp nede akp bagarıp cagarmadı
ama akp cıktı herkez avazı cıktı kadar bagaramaya basladı chp ve mhp hariç altını ciziyorum ama ben chpliyim ama adama o konuda haksızlık yaptı hdpliler
kadın olarak sus konusuna gelince
zaten normalde bile böle bir cümle olarak kullananılmamalı bu zaten hatadır bu tartısılmaz
kadınları meclise yakıştırılmıyor gibi söylev zaten olmaz meclisi yöneten zaten şu an bir bayan ve çok ta güzel yönetiyor
anlıcanız akp de belli konularda hatalı
hdp de belli konularda hatalı
sadece akp ye yüklenmek haksızlık olur
adam bir sözüyle kendini haklı bir konumdayken öle bir kelime söylediki bu olay için sölüyorum haksız konumuna düşürdü
ben canlı olarak izlemesem zaten tv den inan ben de yuhlardım ama izlediğim için tarafsız olarak daha iyi gözlemledim ondan acıkca yazdım suc sadece akp de deil diye
tabikide söylememeli bu konuda bede aynı fikirdeyim ama ben her zaman suc tek taraflı olmaz gözüyle bakarım insanın içi neyse diline vurur ya o hesapsenin fikrin saygı duyarım benim fikrimde ne olursa olsun o lafı söylememesi yönünde, çünkü tüm kadınları hedef alıyor, 'buldan sus' dese daha anlamlı yani, kişiye yönelik
terör konusunda da kimse mangalda kül bırakmıyor en çokta mhp ve hdp, ikiside bu konuda en taraf oluşumlar ama ikiside taşın altına elini sokmuyor, hele mhp, asıl egolarından arınması gereken bu parti bence
tabikide söylememeli bu konuda bede aynı fikirdeyim ama ben her zaman suc tek taraflı olmaz gözüyle bakarım insanın içi neyse diline vurur ya o hesap
ayrıcada mhp konusunda ben de aynı fikirdeyim hdp den zaten haz etmem partının olusumunun nedeni belli zaten hic bir zaman da haz etmicem
mhp güzel konusuyorda ve gerekli hakketen yerleri vurguluyor ama işte icraat olsa
chp millet vekillerinden mhp daha güzel konustu bence
ayrıcada olaganustu hal toplantısında böle tartısmalar inan cok igrenç ya daha kendilerini yürütemezken konuyu nasıl cözümlücekler anlamıyorum
en güzel meclisi yöneten bayan söledi egolarızdan daha mühim bu ülke dedi ve beni kalbilden vurdu lafı gedigine oturttu
evet ama onlardada malesef chp li olarak söliyorum diyalog noksanlıgı var vurgulanması gereken seyleri tam olarak belirtemiyorlar malesef üzüldüm ben bu konuda mesela düşünceleri ve eylemleri dogru olsa hitap konusunda malesefkatılıyorum şuan şu ortamda bişeyler yapmaya çalışan sadece chp bence
Onu bunu birakin Akp ve cankusu mhp resmen arastirmayi reddetti.Burda aglasmaya gerek yok daha.
bu daha da kötü ya ozaman niye toplandınız orda kalkın gidinOnu bunu birakin Akp ve cankusu mhp resmen arastirmayi reddetti.Burda aglasmaya gerek yok daha.
bu daha da kötü ya ozaman niye toplandınız orda kalkın gidin