Iyi gunler hanimlar.
Ben hemen konuya gecmek istiyorum..esim 1bucuk yildir biryerde calisiyordu is yerine 3.500 lira borcu vardi bir ara sıkışmıştık neyse is yeri biraz isler bozuk ve maaslari odeyemiyordu falan bizede maas yetmedigi icin isten cikmak istedi 1 yillik sigortasi var gectigimiz ay sigortadan cikisi yapmislar haberimz yoktu esimin telefonuna gelen mesajla oldu. Neyse bugun cikis icin imza atacakti. Kagitta bi suru sey yaziyormus 2bin kusur bi para bide ayri 2 bin biseyler yaziyormus tam anlatamadi ama oranin muhasebecisi olacak karaktersiz kendin ciktigin icin para alamican demis ama bizde diyorduk o para borcumuza kesilir varsa uzeri aliriz ayriyetten 10 gunluk calismisligida var suan neolacak bilmiyorum patron biz seni arariz hesaplayinca demis. Yani benim sormak istedigim bu kagitta yazan paralar bizim hakkimiz mi isten kendi cikti diye alamiyormu ozaman neden oyle yaziyor ve eger vermezseler ne yapabiliriz lutfen uzman arkadaslar bilgi verirmisiniz ufak paralar ama boyle hakkimiz yenilmesini hazmedemiyorum. Kusura bakmayin bir yanlis kelime kullandiysam..