Geçerli bir sebep olmadan istifa ederseniz tazminat alamazsiniz ? onda bile dava açmanız lazım.merhaba sağlık sektöründe çalışıyorum ağustos ayında 1 yılım dolacak. bir kac ay sonra düğünüm var ve tazminat alabileceğimi biliyorum fakat bazı çalışanlarda taksitlendirme yapılıyormuş bu işverenin vereceği bir karar mı? ve arkadaşım da 5 yıllık bir çalışan bu süre zarfında hep gece olarak çalıştı şimdi hem gündüz hem gece herkesi çalıştırmak istiyorlar fakat biz karşıyız oturan bir düzeni kafalarına göre değiştiriyorlar. Kendi bu sebepten çıkmak istese tazminat alabilir mi? bilgisi olan ya da başından böyle bir olay geçmiş biri bilgi verebilir mi acaba?
kişinin rızası olmadan iki gece iki gündüz çalıştırmak istiyorlar bu geçerli bir sebep olmaz mı?Geçerli bir sebep olmadan istifa ederseniz tazminat alamazsiniz ? onda bile dava açmanız lazım.
SGK ya bildirmek gerekiyor galiba yada araştırın ?kişinin rızası olmadan iki gece iki gündüz çalıştırmak istiyorlar bu geçerli bir sebep olmaz mı?
tamamdır teşekkürlerSGK ya bildirmek gerekiyor galiba yada araştırın ?
Olacagini sanmiyorum. Ancak baska bir ilceye gonderirler ise gecerli sebep olabilir. Vardiya degisikligi isveren insiyatifinde.kişinin rızası olmadan iki gece iki gündüz çalıştırmak istiyorlar bu geçerli bir sebep olmaz mı?
teşekkür ederimOlacagini sanmiyorum. Ancak baska bir ilceye gonderirler ise gecerli sebep olabilir. Vardiya degisikligi isveren insiyatifinde.
Tazminatta taksitlendirilebiliyor
Arkadaş memur mu bilmiyorum ama özel sektörde evlilik sebebiyle istifada tazminat alabiliyor.Geçerli bir sebep olmadan istifa ederseniz tazminat alamazsiniz ? onda bile dava açmanız lazım.
Klavyeden bunu yazmak kolay umarım yüzyüze karşılaşmayız.Arkadaş memur mu bilmiyorum ama özel sektörde evlilik sebebiyle istifada tazminat alabiliyor.
Ne dedim yavKlavyeden bunu yazmak kolay umarım yüzyüze karşılaşmayız.
Birgün alay ettiğiniz yerden sizinde aynısının başınıza gelmesi dileğiyle.Siz bu kafayla onu da bulamazsınız da.Ne dedim yav
Nurankacım ne alayı ettim? Tazminat alabilir memur değilse, özel sektörde evlilik nedeniyle istifa ettiğinde tazminat alabiliyor kadın dedim. Ne dalgası?Birgün alay ettiğiniz yerden sizinde aynısının başınıza gelmesi dileğiyle.Siz bu kafayla onu da bulamazsınız da.
Ya bir git surdan.Nurankacım ne alayı ettim? Tazminat alabilir memur değilse, özel sektörde evlilik nedeniyle istifa ettiğinde tazminat alabiliyor kadın dedim. Ne dalgası?
Allah Allaaah, kız valla dalga falan geçmedim?Ya bir git surdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?