Taze transferim yoksa dondurulmuş mu

hayale giden yol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2024
78
23
3
24
İyi akşamlar doktorum bu ay sağlıklı olan beş yumurtanı donduruz bir tanesini transfer ederiz dedi bu taze transfer mi oluyor bilmiyorum ama taze transfer sağlıklı mı mesela ben taze transfer istemesem böyle bir hakkım oluyor mu istememek gibi ertelemek gibi

Yumurta toplandığı gibi tranafer ediliyorsa dondurulmadan , taze transfer oluyor. Dondurulanlar adı üstünde dondurulmuş. Taze olan tutmazsa ileride lazım olur diye veya taze transfer tutar da kardeş yapmak için de donduruluyor. Ben ikisini de denedim bacım henüz başarı elde edemedim. Dün bir doktora instagramdN biri sormuş hangisi iyi diye fark yok demiş.

Taze ile dondurulmuş transfer arasında hiç fark yok içiniz rahat olsun, Allah'ın ol demesiyle oluverir inşallah

En iyisine doktorunuz karar verir sizin rahim durumunuza ve kendi tecrübelerine göre. Ben taze transfer çok istemiştim beklememek için doktorum yapmam demişti regli bekledik sonra yapacak sandım bir ay daha beklettirmişti çok ilaç kullandığım için rahmin dinlenmesini ve hazırlanmasını istemişti iyi ki de öyle yapmış. Doktorunuz en iyisini bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…