Hayırlı Cumalar arkadaşlar öncelikle bu mübarek günün sabahında yaşadığım heyecanı mutluluğu Allah tüm isteyenlere yaşatsın..
3 yıllık evliliğimde ne kadar korunmasız ilşkiye girdiysek de bir türlü hamile kalamıyordum. Eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu aradan 1 yıl geçti yine bir gelişme olmadı en sonunda hareketliliği artıran bazı ilaçlar kullandı onların baya faydası oldu diye düşünüyorum. Ben artık çok takmıyordum çok uğraşmıyordum. Bu ay sadece bir daha bi deneyelim dedim yumurtlama günlerime dikkat ederek gün aşırı ilşkiye girdik düzenli olarak. 4 günlük gecikme neticesinde bugün test yaptım çok şükür pozitif çıktı. Kendimi çok dinlememe rağmen bugüne kadar yaşadığım hissettiğim belirtiler şöyle..
Adetime birkaç gün kala ishalle birlikte rahatsız edici bir karın ağrım vardı, nedenini anlamamıştım çünkü ne üşüttüm ne dokunacak bir şey yedim, neyse birkaç gün sonra geçmişti. Her zaman adetten birkaç gün önce başlayan göğüslerimde hassasiyet ve ağrı bu sefer sadece adet günü başladı, ha adet olacağım diyordum o gün olmadım. Sonra adet sancısına benzeyen sancılarım oldu ama daha hafif. Gecikmenin 2.gününde beyaz kremsi bir akıntı gelmeye başladı her seferinde adet olduğumu sanıp wcya koşmuştum ama hala yoktu. Ve acayip bir baş ağrısı vuruyordu geceleri uyutmayan, hormonların değişmesiyle oluyormuş sanırım. Halsizlik yorgunluk vardı. Vajinaya dokunduğunda bir yumuşaklık hissi vardı. Beni test yapmaya iten de en çok kendimi gerçekten hamile gibi hissediyordum belirtilere çok takılmıyordum. Çok şükür hissettiğim gibi çıktı.. Allah isteyen herkese yaşatsın inşllh..