Söz Kesimi Taze nişanlıdan tavsiyeler;)

esritaes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
36
11
1
42
merhaba gelincikler:)haziranda nişanlandım.isteme söz nişan ne derseniz hepsini beraber evde yaptık.eğer kendinize bir konsept belirleyip hazırlıklara başlarsanız çok güzel olur.ben lavanta konseptinden yola çıkıp herşeyi mor beyaz yaptım.malzemeleri eminönü Şark handan bulabilirsiniz küçük çiçekler kurdeleler sicim ip ve çuval bezi birde saman ipleri kullandım.çuval keselere lavanta hazırladım yine mor beyz çiçek ve sicimle bağladım küçük kağıtlarada isim ve tarih hazırladım sade ve çok beğenildi.yüzük tepsisi doğal kesim ağaç kullandım yine çiçekle süsledim üzerine isim yazdırdım.ağaç tepsiler normalde peynir sunumu için kullanılsada valla süper olduhadi bide foto yolliym size:))) burdan aldım ben daha hesaplı

Eklentiler

• image.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 858
Son düzenleyen: Moderatör:
tepsi çok orijinal çok hoşuma gitti severim farklı fikirleri mutluluklar :)

Öncelikle hayırlı uğurlu olsuun :) Tepsiye bayıldım ben de dilim ahşap düşünüyordum, çok iyi denk geldim :) Ben de kısmetse hepsini bir arada yapmak istiyorum, konseptimi de doğal renklerden oluşturacağım

Merhaba tepsin çok güzel kıyafet olarak nasıl birşey tarcih ettin birde ikramlık ne verdiniz acaba

Bende sözümü nişanımı aynı gün evde yapmak ıstıyorum. Fakat benim bu zamana kadar gördüğüm arkadaslarımın akrabalarımın söz kız isteme günlerinde ikram olarak pasta börek tatlı pogaca ikram edildi. Fakat erkek arkadasımın ailesi evde yemekli istiyor ve yaklasık 50 60 kişi olucaz. hem ev küçük hemde 60 kişilik yemekli bir organizasyonu evde nasıl yapıcam bilmiyorum tatlı olarak zaten pasta yaptırıcam fakat yemek olayını nasıl halldedicem bilmiyorum Fikri olan varmı acaba?

Benim sözümde 40 kişi vardı,evimiz büyüktü, pasta börek çay ikramı yapıldı ve o bile birsürü eziyet gibi geldi bana. O kadar kişiye yemek işine girerseniz kolay çıkamazsınız işin içinden. Uzaktan mı geliyor ailesi neden yemek istiyorlar ?

henuz degıl yer bakıyorum evde ısın ıcınden cıkamıcagımı anladım :)
Yemek istiyorlar nedir yahu? Ne görgüsüz insanlar...

Poğaça börek neyine yetmiyor acaba milletin?

Evde yapılan söz-nişan gibi organizasyonda yemek olur mu hiç? Mevlüt gibi...

Şimdiden onlara göre ayarlamayın kendinizi. Bir börek, bir çeşit salata türü (patates salatası/kısır/makarna salatası vs), yapabiliyorsanız sarma, içli
Köfte gibi birşey, yapamıyorsanız bir çeşit daha poğaça türü birşey olsun yeter.

Merhaba kızlar ben de size tepsimi paylaşayım. Düşünürseniz böyle bir model kullanabilirsiniz.

Eklentiler

• IMG_0301.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 129
dışarıda nişan gibi çalgılı şengili mi olacak yoksa sadece yemek şeklinde mi? fikrine çok ihtiyacım var ben de aynı çıkmazdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…