Benim sözümde 40 kişi vardı,evimiz büyüktü, pasta börek çay ikramı yapıldı ve o bile birsürü eziyet gibi geldi bana. O kadar kişiye yemek işine girerseniz kolay çıkamazsınız işin içinden. Uzaktan mı geliyor ailesi neden yemek istiyorlar ?Bende sözümü nişanımı aynı gün evde yapmak ıstıyorum. Fakat benim bu zamana kadar gördüğüm arkadaslarımın akrabalarımın söz kız isteme günlerinde ikram olarak pasta börek tatlı pogaca ikram edildi. Fakat erkek arkadasımın ailesi evde yemekli istiyor ve yaklasık 50 60 kişi olucaz. hem ev küçük hemde 60 kişilik yemekli bir organizasyonu evde nasıl yapıcam bilmiyorumtatlı olarak zaten pasta yaptırıcam fakat yemek olayını nasıl halldedicem bilmiyorum Fikri olan varmı acaba?
Aynı semt :)Benim sözümde 40 kişi vardı,evimiz büyüktü, pasta börek çay ikramı yapıldı ve o bile birsürü eziyet gibi geldi bana. O kadar kişiye yemek işine girerseniz kolay çıkamazsınız işin içinden. Uzaktan mı geliyor ailesi neden yemek istiyorlar ?
Aynı semt :)
henuz degıl yer bakıyorum evde ısın ıcınden cıkamıcagımı anladım :)sözünüz yapildimi cok merak ettim?
Yemek istiyorlar nedir yahu? Ne görgüsüz insanlar...henuz degıl yer bakıyorum evde ısın ıcınden cıkamıcagımı anladım :)
dışarıda nişan gibi çalgılı şengili mi olacak yoksa sadece yemek şeklinde mi? fikrine çok ihtiyacım var ben de aynı çıkmazdayımBende sözümü nişanımı aynı gün evde yapmak ıstıyorum. Fakat benim bu zamana kadar gördüğüm arkadaslarımın akrabalarımın söz kız isteme günlerinde ikram olarak pasta börek tatlı pogaca ikram edildi. Fakat erkek arkadasımın ailesi evde yemekli istiyor ve yaklasık 50 60 kişi olucaz. hem ev küçük hemde 60 kişilik yemekli bir organizasyonu evde nasıl yapıcam bilmiyorumtatlı olarak zaten pasta yaptırıcam fakat yemek olayını nasıl halldedicem bilmiyorum Fikri olan varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?