Maske Tarifleri taze naneyle genç kalın..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

woman35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2008
57
0
cildin elastikiyetini sağlayan ve cilt lekelerini azaltıp cilde parlaklık veren bir tonik paylaşmak istiyorum sizlerle..

yarim çay bardağı elma sirkesi ve yarım çay bardağı saf suyun içine bir bardak taze nane yapraklarını atıp bir kaç dakika kaynatın..daha sonra cam bir kavanoza alıp bir hafta ağzı kapalı halde bekletin. buzdolabına kaldırıp elde edilen bu karışıma pamuğu batırıp temiz cildinize sürün..inanın sonuca hayran kalacaksınız..
bunu bir bardak sirke bir bardak su olarakta yapabilirsiniz.naneyi daha fazla koyarak.ben

paylaşım için teşekkürler naneyi hep duyarım ama hiç denemedim siz denedinizmi gözeneklere etkisi nedir

ben denedim arkadaşlar. çok faydasını görüyorum. gözenekleri açmıyor aksine sıkılaştırıyor..cildin elastikiyetini sağlıyor..elma sirkesi ciltteki lekeleri açmaktada yardımcı oluyor..

Çok güzel bişeye benziyor..
Bende doğal bi tonik tarifi arıyordum..
Peki kuru ciltlerde de kullanılabilir mi bu?

çok güzel bir tarif bahçemizdeki taze naneler boşa gitmesin dimi:))hemen denemeliyim teşekkürler tarif için

Saf su dediğin ne oluyor canım, içme suyu olmaz mı?bilmiyorumkismilea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…