• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taze ikiz anneleriiii hadi dertleşelim paylaşalım :)

derindeniz1988

“Hasbünallah ve nî’mel vekîl”
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
211
279
23
:KK200:arkadaşlar merhaba herkese , 2 aylık tek yumurta ikizlerim var :nazar:tüp bebek yöntemiyle zorlu süreçlerden geçerek hamile kaldım
ne zormuş ikiz annesi olmak :anne:
Allah bağışlasın saglik versin ama çok zormuş
hadi konuşalım paylaşalım bilgilerimizi ne dersiniz güzel anneler :)
uyku düzenimiz ne zaman düzene girer ?
gece kaç saatte bir uyanıyor fındıklar ?
kolaylaştırıcı önerileriniz var mi .bez mama önerileriniz neler ?
. hadi kızlar buyurun :) :KK19:

Merhaba canım benimde 2.5 aylık çift yumurta ikizlerim var cok zorlanıyorum ama gülduler mi unutuyorum emziriyorum benimkiler doymuyor mamada veriyorum sende emziriyormusun canım uykuya gelince kızım gündüzleri hic uyumuyor nerdeyse yarım saat anca gece bazen 11de bazen 1de yatıyor bende merak ediyorum ne zaman düzene giret uykuları

Merhaba canım benimde 2.5 aylık çift yumurta ikizlerim var cok zorlanıyorum ama gülduler mi unutuyorum emziriyorum benimkiler doymuyor mamada veriyorum sende emziriyormusun canım uykuya gelince kızım gündüzleri hic uyumuyor nerdeyse yarım saat anca gece bazen 11de bazen 1de yatıyor bende merak ediyorum ne zaman düzene giret uykuları
kuvezde 20 gün kaldılar biberona iyice alıştılar bende ilk günler yorgunlukla fazla uğraşmadım malesef tutmadılar mememi , şimdi uyandıklarında koşup mama hazirliyorum gelene kadar uyuyorlar uyandirmaya calisiyorum mama/ süt soğuyor tekrar isitiyorum vs vs baya zorlanıyorum anlayacağın, mama aptamil kullanıyorum , gece üst üste 1 saat yatmıyorlar sürekli huysuzluk yapıyorlar :(
yerlere çok basıyorum soğuk su içiyorum annem de bunların onlarda sancı yaptığını söylüyor ama bilmiyorum iste
Allah bütün ikiz annelerine güç versin uykusuzluk çok zor

:KK200:arkadaşlar merhaba herkese , 2 aylık tek yumurta ikizlerim var :nazar:tüp bebek yöntemiyle zorlu süreçlerden geçerek hamile kaldım
ne zormuş ikiz annesi olmak :anne:
Allah bağışlasın saglik versin ama çok zormuş
hadi konuşalım paylaşalım bilgilerimizi ne dersiniz güzel anneler :)
uyku düzenimiz ne zaman düzene girer ?
gece kaç saatte bir uyanıyor fındıklar ?
kolaylaştırıcı önerileriniz var mi .bez mama önerileriniz neler ?
. hadi kızlar buyurun :) :KK19:
Geçen yıl üçüzlerim doğdu, bir ara uzun bir msj atmıştım, neler aldım kullandım diye bir bk istersen eski mesajlardan. Kolay gelsin.

kuvezde 20 gün kaldılar biberona iyice alıştılar bende ilk günler yorgunlukla fazla uğraşmadım malesef tutmadılar mememi , şimdi uyandıklarında koşup mama hazirliyorum gelene kadar uyuyorlar uyandirmaya calisiyorum mama/ süt soğuyor tekrar isitiyorum vs vs baya zorlanıyorum anlayacağın, mama aptamil kullanıyorum , gece üst üste 1 saat yatmıyorlar sürekli huysuzluk yapıyorlar :KK43:
yerlere çok basıyorum soğuk su içiyorum annem de bunların onlarda sancı yaptığını söylüyor ama bilmiyorum iste
Allah bütün ikiz annelerine güç versin uykusuzluk çok zor
Mama yapıp gelene kadar benimkilerde bagiriyor ama uyumuyorlar malesef:KK43: öyle bir aglıyorlar ki sanki dövmüsüm:KK11:bizde bebelac gold kullanıyoruz zaten aynı fabrikada üretiliyor dedi dr bize ayaklarını sıcak tut canım dr bana corApsız terliksiz gezme cok soguk cok sıcak seyler icme dedi bizde gazda cok cikarana kadar zorlanıyorlar baya damlada kullandım ama ise yaramadı bende kimyonda buldum cözümü cok olmasada rahatlıyorlar

termosa suyu hazır ediyorum artık içebilecekleri sıcaklıkta bırakıyorum mamayı biberonları da odaya alıyorum aynen benimkiler de çok ağlıyor malesef bende deneyeyim kimyonu , ayaklarımı çok üşütüyorum ben :( dikkat edeyim artık
Mama yapıp gelene kadar benimkilerde bagiriyor ama uyumuyorlar malesef:KK43: öyle bir aglıyorlar ki sanki dövmüsüm:KK11:bizde bebelac gold kullanıyoruz zaten aynı fabrikada üretiliyor dedi dr bize ayaklarını sıcak tut canım dr bana corApsız terliksiz gezme cok soguk cok sıcak seyler icme dedi bizde gazda cok cikarana kadar zorlanıyorlar baya damlada kullandım ama ise yaramadı bende kimyonda buldum cözümü cok olmasada rahatlıyorlar
a

termosa suyu hazır ediyorum artık içebilecekleri sıcaklıkta bırakıyorum mamayı biberonları da odaya alıyorum aynen benimkiler de çok ağlıyor malesef bende deneyeyim kimyonu , ayaklarımı çok üşütüyorum ben :KK43: dikkat edeyim artık

a
Dikkat et kendine tabi benim kaynana yaz gününde uzun giyin senden soguk alır cocuklar diyip duruyor:KK47: kac cc iciyor senin fındıklar mamayı ayin kacinda dogum yaptın canım sen

Dikkat et kendine tabi benim kaynana yaz gününde uzun giyin senden soguk alır cocuklar diyip duruyor:KK47: kac cc iciyor senin fındıklar mamayı ayin kacinda dogum yaptın canım sen
2 saatte 1, 50 cc alıyorlar az mi sence ?
yarısını döküyorlar ağızlarından akıyor hep , birde son gunlerde iştahsız iciyorlar mamalarını neden anlamadım.
3 temmuzda doğum yaptım

2 saatte 1, 50 cc alıyorlar az mi sence ?
yarısını döküyorlar ağızlarından akıyor hep , birde son gunlerde iştahsız iciyorlar mamalarını neden anlamadım.
3 temmuzda doğum yaptım
bende 100 yada 110 cc veriyorum bazen mama bittikten sonra aglıyorlar bazende 110 ccyi bitiremiyorlar ne kadar icmek isterlerse öyle ayarlıyorum bende hep fazla mı veriyorum acaba diyorum kendime ama vermesem basıyorlar çıglıgıo_O

bende 100 yada 110 cc veriyorum bazen mama bittikten sonra aglıyorlar bazende 110 ccyi bitiremiyorlar ne kadar icmek isterlerse öyle ayarlıyorum bende hep fazla mı veriyorum acaba diyorum kendime ama vermesem basıyorlar çıglıgıo_O
benimkiler de açlıktan mi uyumuyor acaba :) kaç saatte bir veriyorsun cnm , bazen doymadiklarini hissedince bi daha yapıyorum

benimkiler de açlıktan mi uyumuyor acaba :) kaç saatte bir veriyorsun cnm , bazen doymadiklarini hissedince bi daha yapıyorum
Bayramın mübarek olsun canım
Bende iki saatte bir veriyorum keske üç saatte bir yeseler :)) doymayınca uyumazlar gercı benimkilerde pek uyudugu söylenemez mama saatleri geldimi uyanıyorlar

Bayramın mübarek olsun canım
Bende iki saatte bir veriyorum keske üç saatte bir yeseler :)) doymayınca uyumazlar gercı benimkilerde pek uyudugu söylenemez mama saatleri geldimi uyanıyorlar
sağol canim seninde mübarek olsun :) ah keske temennim 3 saatten yana :)
canlari sağ olsun inş geçecek zor günler

Slm kızlar ben de iki üç saatte bir 100 cc veriyorum meme tuttular çok seviyorlar ama sütüm o kadar az ki ne yazık ki. :( benimkiler 3,5 aylık aynı yumurta ikizleri.

Slm kızlar ben de iki üç saatte bir 100 cc veriyorum meme tuttular çok seviyorlar ama sütüm o kadar az ki ne yazık ki. :KK43: benimkiler 3,5 aylık aynı yumurta ikizleri.
Benimkiler benide emiyor ama yetmiyor galiba iki saatte 110 cc veriyorum mama bitince aglıyorlar bile daha fazlada vermek istemiyorum oyalıyirum ben fazla mı veriyorum

Benimkiler benide emiyor ama yetmiyor galiba iki saatte 110 cc veriyorum mama bitince aglıyorlar bile daha fazlada vermek istemiyorum oyalıyirum ben fazla mı veriyorum
Ağlıyorlarsa az bile olabilir. Doktorum ne kadar isterse o kadar ver dedi. Bazen 120ye kadar çıkıyorum.

Slm kızlar ben de iki üç saatte bir 100 cc veriyorum meme tuttular çok seviyorlar ama sütüm o kadar az ki ne yazık ki. :KK43: benimkiler 3,5 aylık aynı yumurta ikizleri.
benimkiler beni tutmuyor bende çok uğraşmadım ucum da yok , sut icin incir ve bulgur pilavı denedin mi inanılmaz arttırıyor ben pompayla cekiyorum bazı günler hiç gelmediği oluyor tabi , benimkilerde ayni yumurta ikizi
aptamil kullanıyoruz sanki son günlerde iştahla içmiyorlar gibi

Back