Taze gelinim yeni evliyim bende varım diyen hatuşlar buraya

merhaba arkadaşlar şimdiden herkesi yeni yılını kutluyorum huzur ve mutlulukdolu geçsin inş. 2010.bende yeni gelinim 3 ay oldu evleneli inanamıyor insan bazen :asigim:

Merhaba taze gelincikler, bende 7 aylık evliyim... hala kendime gelebilmiş değilim Uyku ve uyanıklık arası bir rüyada gibiyim... umarım hepinizin evliliğide taze bahar çiçekleri gibi şendir...

kizlar ben daha evli degilim, ama 4.5 hafta kaldi...bucugu bosverelim..4 hafta kali 4

böyle yazdiklarinizi okuyunca daha cok heyecanlaniyorum yaaaa....zemuszemus

cok seviyorum esimi coooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza kabul edersiniz inşllah 6 ay oldu evlendiğim...

merhaba arkadaşlar, 2 yıllık evliyim yeni sayılırmıyım. :1rolleyes:
aranıza da yeni katıldım. hepinize iyi günler.

Hey ordakiler bende varııııııııım.hem yeni evli hemde yeni üye.tam iki ayı doldurdum.
Banada hoş geldin deyin.
Kusura bakmayın biraz şımarıklık yaptım
tekrar meraba

feyza85 ve perihanateskara merhaba kızlar..

24 saat uzakta nerdesin?feyza sen nerdesin?ben kazakistandayım 5 aylık evliyim 5aydırda burdayım

slm kızlar bende gurbet gelınıyım 22 saat uzagım aileme bırcuçuk yıllık evlıyım cok mutluyum 2 aylıkta hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…