Taze annelerden bebişlerine bayram mesajları :)))

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
bu onlarla beraber ilk bayramımız anlatın bakalım opuyorumnanaktan
ilk mesaj benden bebişime :
küçük herifim benim, bitanecik prensim artık aramızdasın ve çok yakında kollarımızda olucaksın nedense herkes seni yarın göreceğini söylüyor. kim bilir belkide gerçekten kucağımızda bu bayram şeker almamışsınız yerine ben geldim diyeceksin.opuyorumnanaktan baban bile hastahane valizine ayrı bir tulum ekledi ya gelirsen diye.ve ilk defa buda oğlumun deyip daha bu günden ayırdı bayram harçlığını. bizim çocukluğumuzda bayram sabahları radyolarımızdan tv lerimizden dinlediğimiz bir şarkıyı, indirdi senin için netten seninde aynı ezgilerle bayrama merhaba diyebilmen için.

( ve taze anneler hepimizin bayramı şimdiden mübarek olsun kuzularınızla sağlıklı, bir bayram geçirmeniz dileğiyle):CüvCüv:

Minik kelebeğim , çitlenbiğim , güzeller güzeli kızım.opuyorumnanaktanUmarım bu sensiz geçirdiğimiz son bayram olur.Daha gelişine 20 günden fazla var ama babanla beni sürekli bi telaş bastı.Babacığın bayram öncesi şu saatte koştura koştura çitlenbiğinin odasını güzelleştirme derdinde karanlık bastı basacak o duvar kağıtlarını düzenliyo bende sürekli onun fotolarını çekiyorum ilerde sana gösterebilelim diye.zemuszemusBaban ve ben seni çok seviyorum pamuğum.Güzellikle ve sağlıcakla gel.Bütün melekleri de yanında getir.hihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu arada senin ve meleğinin de bayramı kutlu olsun antika.Nice güzel bayramlara inşallah diyorumŞenizŞeniz

arkadaşlar allaha bılerce kere şukurler olsun ben bayramıde prens ve prensesım le geçırıyoorum bu 4 lu geçeırdımız son bayramımız inşallah bundan sorakı bayramlara 5 kışılık geçırcez kaydirigubbakcemile2 kalabalığız delmı?kaydirigubbakcemile3allahımden dıleyım sizinde bundan sora bayramlarınız kalıbbalık çocukların sevıncıyle dolu olsun:Saruboceq:

Miracım bayram şekerim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
babannenin evinde bayram sabahı büyükten küçüğe el öpme sırası olur banada garip geliyodu ama alıştım şimdi bu sırada seninde yer alıcağını düşünmek inanılmaz heyecan ve mutluluk verici zemuszemuszemuszemus
Minik kuzum benim bayramımıza hayatımıza hoşgeldin hala içerde olsanda:emir_bebek::CüvCüv: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım oğlum hediye gibi geldin ailemize hoşgeldin...
Henüz doğmadın ama sen artık ailemizde bir bireysin ve seninle birlikte artık gerçek bir aileyiz...
En güzel bayram hediyesi bana sensin, seni çok seviyorum...
ıyi bayramlar canımın canı...:asigim:

Benim minik mucizem, tam ümidi kesmişken bir ışık oldun sen,yüreğimize güneş gibi doğdun ,seninle geçen ve geçecek her yeni gün bir bayram bize ,bu güzel gün kutlu olsun sana benim minik kuzum...

NAZ'lı kızım canım babasının prensesi melegim bu sensiz son bayramımız olur inş. okadar çok sabırsızlanıyoruzki seni kollarımıza almak için ama az kaldı melegim bu bayram içimdesin kurbanda ise yanımızda olacaksın ben inanıyorum melegim herşey ozaman dahada güzel olacak iyi bayramlar melegim herşeyim seni çoook seviyoruz:asigim::asigim:

Minik paşam,canımın taa canıı ! Mucizem..
"Sabırla beklendiğin her gün katacaksa ömrüne ömür,Rabbim ne zaman dilerse o zaman gel" demiştim sana aylaaarr önce..Dile kolay 5 sene bekledim seni.Ama şimdi benimlesin,bizimlesin! Çok az bi zaman sonra kollarımda da olucaksın.Evmizin neşesi,altın topumuz :asigim: Önümüzdeki bayramı beraber kutlucaz sen,ben ve baban :asigim: Sağlıkla gel minik mucizem..

Canımm kızım, bitanem, yıllarca özlemini çektiğim, mis kokulu ELA'm...
Sana kavuşmamıza günler varken önümüzde bir bayram var, belki bayram günü, belki bayramdan sonra, belkide 2 saat sonra benimle olacaksın Allah biliyo ne zaman bize geleceğini...
Yalnız tek bldiğim bişey var artık bu sensiz geçirmek istediğim son bayram...
Hasretimizsin, babanda bende seni öyle özledikki bu bayram en özel bayramımız, anlamazdık 2 kişilik bayramdan bişey ama seninle bayramın anlamı bile değişiyo meleğim...
Bayramımız şimdiden kutlu olsun bebeğim, asıl bayramı seni kollarıma aldığımda yaşayacağım...
Özlemle yolunu bekliyoruz, kendine çok iyi bak canım kızım, sağlıkla gel bize, evimize varlığınla daimi bayramı getir :emir_bebek::Saruboceq:

canım oğlum cennet kokulumm karnımda son günlerin sağlıkla geleceğin günü babanda bende iple çekiyoruzz bu bayram benle tek beden geziyorsun ama önümüzdeki bayram allahın izniyle inş. berber gezeceğiz senii dört gözle bekliyorum kuzumm

olusum küçük erkekim cennet kokulu,,yusuf yüzlü yusuf 'um benim bu bayram babanla tek gecirdiğimiz son bayram insallah kurban bayramında ve bundan sonraki her bayramda yanımda ol insallah..seni çooook seviyoruzzzz

X