• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze anne adayları, doktorlar ne dedi paylasalim

Merhaba kizlar ben de bugun ogrendim ve hemen doktora gittim. Bakti kesecik olusmus sorun yok 15 gun sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi.
Az ve sık beslen dedi folik asit verdi
Sık cinsel iliskiye girme dedi.

Şekerim yoktu sadece karaciğerim de sorun vardı hafif başka bi sorun yoktu Şekerim varsa Illa ki çıkar mı
Tabı kı cıkar ek baska yuklemeler de yapıyorlar suphelıyse diye bılıyorum
Gebelık şekerinin zararlarını ınternetten bıle öğrenebilirsiniz.
O kadar cok arkadasımda ve zayıf ınsanlar da bıle duyuyorum ki.
Bir tanıdıgım hayatı boyunca 34 beden bir diyetısyen ve gebelik şekeri cıktı

merhaba kızlar bende bugun gıttım doktora henuz kesem olusmamıs. bende folık asıt kullanıyorum. banada su sıralar ılıskı yasagı werdı. onun dısında cok yorulmadan gunluk aktıvıtelerıme dewam edebılırmısım

Tabı kı cıkar ek baska yuklemeler de yapıyorlar suphelıyse diye bılıyorum
Gebelık şekerinin zararlarını ınternetten bıle öğrenebilirsiniz.
O kadar cok arkadasımda ve zayıf ınsanlar da bıle duyuyorum ki.
Bir tanıdıgım hayatı boyunca 34 beden bir diyetısyen ve gebelik şekeri cıktı
Benim de bildiğim o kadar test yapıp şekerden uzak dur diyorlar. Bunun için yüklemenin anlamı olduğunu düşünmüyorum. Açlık ve tokluk kan şekerini ölçmeleri bence yeterli zaten onlar normalse ben şekerimi yükseltecek kadar 100 grşeker içeren herhangi birşey tüketmiyorum. Gebelik şekeri çıkan bir sürü anne adayına insülin falan başlamıyorlar çok nadir bir durum insülin başlamaları genelde şeker, meyve çok yeme diyorlar ekmek, makarna uzak dur diyorlar. zaten bunları tüm anne adaylarının yapması gerekiyor. Şekeri insülin verecek derecede yüksek çıkanın zaten tokluk şekeri ölçtüklerinde çıkıyor diye biliyorum

Hamilelikte yapılan tarama testlerini öneriyor musunuz arkadaşlar? Ben şahsen zararlı olduğunu düşündüğüm için hiçbirini yaptırmama taraftarıyım.Hele hele şeker yüklemesi olayı..Bebiş doğmadan şeker hastası olma yoluna sokuyoruz onu..Var mı benim gibi düşünen?
Benim de bildiğim o kadar test yapıp şekerden uzak dur diyorlar. Bunun için yüklemenin anlamı olduğunu düşünmüyorum. Açlık ve tokluk kan şekerini ölçmeleri bence yeterli zaten onlar normalse ben şekerimi yükseltecek kadar 100 grşeker içeren herhangi birşey tüketmiyorum. Gebelik şekeri çıkan bir sürü anne adayına insülin falan başlamıyorlar çok nadir bir durum insülin başlamaları genelde şeker, meyve çok yeme diyorlar ekmek, makarna uzak dur diyorlar. zaten bunları tüm anne adaylarının yapması gerekiyor. Şekeri insülin verecek derecede yüksek çıkanın zaten tokluk şekeri ölçtüklerinde çıkıyor diye biliyorum

Back
X