• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taze anne adayları, doktorlar ne dedi paylasalim

Bence kullan canım.çünkü ben önceki gebeliğimde kullanmamıştım bilmiyordum.doktor hiç mi araştırma yapmıyorsunuz 3 ay önceden kullanmalıydın dedi:110:
Haklısın canım.Bugün siparişimi verdim eşime zaten.Akşama alırım.Hoş doktorlarda çeşit çeşit kimi de kan ölçümlerini yaptırdın mı ki belki vücudunun ihtiyacı yok kafana göre ilaç kullanıyon diye azarlıyor.Neyse ben alayım da bırak derse bırakırım.

7 haftalık hamileyim, dr. bana folikasit+progestan haricinde hiçbir şey vermedi. bir önceki hamileliğimde ilk 3 ay demir+multivitaminler kullanmıştım.

Ben de bugün gittim doktorun bir gün folik asit bir gün elevit iç dedi. Hayatı kendine zindan etme, hayatini çok değiştirme dedi

Ben de 6haftalik hamileyim doktorum bana da folik asit verdi ağır kaldırma dedi birde cinsel ilişkiye girmek yok dedi :-)

Doktorum dun bana elevit yazdı. Bir gün folik bir gün elevit iceceksin dedi. İlişkiye gidebilirsin ama kanama olursa bırakın dedi

Merhabalar. Ben de düb doktora gittim. Folik asit kullaniyordum zaten ona devam et dedi. Gecen hafta cinsel iliski yasak demisti bu hafta da sordum yasak mi diye agrin yoksa girebilirsn ama icine bosalma olmzsa daha iyi olur dedi. Bi de surekli süt ürünlerini bolca tüket diyor. Baska da bisey demedi sanirim

Kizlar merhaba gunde 5 adet cewiz tuketmeye calisin cok onemli oldugunu biliyorum
birde bi sorum olacak sizlere bel agrim oluyor sizlerinde bu haftalarda agrisi warmi ?

11+1 haftalığım, bugün ikili taramam vardı. ayrıca bugünden itibaren elevit ve demir almaya başlıyorum. progestan ve folikasit devam dedi dr.

11+1 haftalığım, bugün ikili taramam vardı. ayrıca bugünden itibaren elevit ve demir almaya başlıyorum. progestan ve folikasit devam dedi dr.

Ikili tarama nasıl geçti ayın 24 ünde bende yaptırcam cinsiyetinden çok sağlığını düşünüyorum stres mahvetti beni

Sadece düşük tehditi değildir o idrar yolu enfeksiyonu olabilir ki hamilelikte çok olan bi durumdur

Hamilelikte yapılan tarama testlerini öneriyor musunuz arkadaşlar? Ben şahsen zararlı olduğunu düşündüğüm için hiçbirini yaptırmama taraftarıyım.Hele hele şeker yüklemesi olayı..Bebiş doğmadan şeker hastası olma yoluna sokuyoruz onu..Var mı benim gibi düşünen?

Hamilelikte yapılan tarama testlerini öneriyor musunuz arkadaşlar? Ben şahsen zararlı olduğunu düşündüğüm için hiçbirini yaptırmama taraftarıyım.Hele hele şeker yüklemesi olayı..Bebiş doğmadan şeker hastası olma yoluna sokuyoruz onu..Var mı benim gibi düşünen?

Şeker konusunda bende öyle düşünüyorum

Back
X