- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
- Konu Sahibi nemesispapatya
Bugun bime gittim yoktubu sefer.bitti mi acaba bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım.Bugün siparişimi verdim eşime zaten.Akşama alırım.Hoş doktorlarda çeşit çeşit kimi de kan ölçümlerini yaptırdın mı ki belki vücudunun ihtiyacı yok kafana göre ilaç kullanıyon diye azarlıyor.Neyse ben alayım da bırak derse bırakırım.Bence kullan canım.çünkü ben önceki gebeliğimde kullanmamıştım bilmiyordum.doktor hiç mi araştırma yapmıyorsunuz 3 ay önceden kullanmalıydın dedi
Bana gecen hafta progestan verdi. Bebek biraz aşagida dedi. Dikkat et cok ayakta kalma dedi. Ben sormasam bisey de demiyor doktor illa ben sorucam şu şoyle mi bu böyle mi... keske herkes paylassa tavsiyeleri de burdan bilgilensekArkadaşlar var mi yeni tavsiyeler??
11+1 haftalığım, bugün ikili taramam vardı. ayrıca bugünden itibaren elevit ve demir almaya başlıyorum. progestan ve folikasit devam dedi dr.
Hadi ya bende de hep oluyo akinti.Arkadaşlar dr a sarı akintiyi sordum, dusuk tehdit dedi, çok canım sikildi
bu doktorlarda ayarsiz oliyor bazen en zararsiz olani sari akinti yani benim hep war nerdeyse ama kotu degil kahwerengi akintim oldugu bile oldu onuda kotu yorumlamadi doktorum bence telas yapmaArkadaşlar dr a sarı akintiyi sordum, dusuk tehdit dedi, çok canım sikildi
Hamilelikte yapılan tarama testlerini öneriyor musunuz arkadaşlar? Ben şahsen zararlı olduğunu düşündüğüm için hiçbirini yaptırmama taraftarıyım.Hele hele şeker yüklemesi olayı..Bebiş doğmadan şeker hastası olma yoluna sokuyoruz onu..Var mı benim gibi düşünen?