- 9 Kasım 2011
- 303
- 177
- 53
- Konu Sahibi nemesispapatya
-
Ben rollon olarak sebamedin rollonunu aldım. Alüminyum ve alkol paraben içermiyor. Sampuanimi da bitkisel aldım
Tavuk yemek pek tavsiye edilmiyor. Koy tavuğu dışındakileri
İlk gebeliğimde ben de iki ay önceden başlamıştım ozamanki doktorum gerek olmadığını her türlü vitamini minerali önce besinlerden almam gerektiğini kan tahlil sonuçlarıma göre gerek olmadığını söylemişti. Bu gebelik beklemediğim anda olduğundan hiç kullanmadım.Randevuma da daha 1 hafta var alsam mı almasam mı tereddütte kaldım açıkcası.Ben doktora gitmeden folik asit içmeye başlamıştım hamile kalmadan 4 ay öncesinden iciyorum. Bakalım doktor söylemedi verecek daha bilmiyorum.
müjdeeee artık bim lerde satılıyor.diğerlerinin yanında deve gibi görünüyor kocamanTavuk neden tavsiye edilmiyor. Bu zamanda köy tavuğunu nerden bulcaz
Bence kullan canım.çünkü ben önceki gebeliğimde kullanmamıştım bilmiyordum.doktor hiç mi araştırma yapmıyorsunuz 3 ay önceden kullanmalıydın dediİlk gebeliğimde ben de iki ay önceden başlamıştım ozamanki doktorum gerek olmadığını her türlü vitamini minerali önce besinlerden almam gerektiğini kan tahlil sonuçlarıma göre gerek olmadığını söylemişti. Bu gebelik beklemediğim anda olduğundan hiç kullanmadım.Randevuma da daha 1 hafta var alsam mı almasam mı tereddütte kaldım açıkcası.
müjdeeee artık bim lerde satılıyor.diğerlerinin yanında deve gibi görünüyor kocaman
Aaa demek öyle , bu iyi bir alternatif oldumüjdeeee artık bim lerde satılıyor.diğerlerinin yanında deve gibi görünüyor kocaman
ederim canım iyi bir markanın çünkü.gedik miydi neydi tam hatırlamıyorum zor pişiyor diye ben almayı kesmiştim ama alacağım artık. arada çok büyük bir fiyat farkı da olmuyo zatenTavsiye ediyo musunEşim ara ara köy tavuğu krizlerine giriyor ordan alalım
ederim canım iyi bir markanın çünkü.gedik miydi neydi tam hatırlamıyorum zor pişiyor diye ben almayı kesmiştim ama alacağım artık. arada çok büyük bir fiyat farkı da olmuyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?