Tayyip Erdoğan'ın yeni reklam filmi

menzil5453

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
322
49
53
Sakarya

Cumhurbaşkan adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim kampanyası kapsamında çektiği reklam filmi yayına giriyor. “Cumhur Başkanını Seçiyor. Türkiye’nin Gücüne Güç Katıyor” sloganıyla yapılan reklam filmlerinde milletin ilk defa Cumhurbaşkanını seçmesi vurgulandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI FORSUNU TESLİM ALDI

Filmlerde Cumhurbaşkanlığı forsu, halkın temsiliyle özdeşleştirildi. Forsta bulunan yıldızlar ve güneş Türkiye’nin her bölgesindeki insanlar tarafından taşınarak fors yeniden oluşturuldu ve Cumhurbaşkanlığı makamının sahibinin artık millet olduğu gösterildi. Film son sahnesinde Erdoğan, milletle bir araya gelerek forstaki güneşi teslim aldı, güneşi forstaki yerine kendi elleriyle yerleştirdi.

Reklam filminde ayrıca, Sezai Karakoç’un “Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine” şiirinin bir bölümünü Erdoğan tarafından seslendirdi.

Video
http://videonuz.ensonhaber.com/m/izlet.php?b=tayyip-erdogan-in-yeni-reklam-filmi

Kaynak
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=315422

Son düzenleme:
Valla ben once Kuran reklami sandim, sonda icinden yildiz cikinca da cok sasirdim. Aslinda vurgulanan da o, yasli kadinin evindeki sandiktan dort kosesi katlanmis ortunun icinden baska ne cikabilirdi? Kuran mi, yildiz mi? Yine caktirmadan din somurusu yapilmis her zamanki gibi.. En sonunda carpilacak bunlar, boooyle olacaklar bak gor...

Reklamda geçen şiir ve Uğur Işılağın sanırım şarkısı ,her dakika neredeyse kapımızın önünden geçiyor, "Reeceeep Tayiiiip Errrrdoooğaaaannn" artık bu melodi ve sözler öyle bir kafamın içine girdi ki, şarkı gibi söylüyorum. Bitse de seçimler kurtulsam

Son düzenleme:

Of aynisi kilicdaroglunda oldu ya taktim 3 gundur dilime dolandi geliyor geliyor kilicdaroglu falan bir de ihsanogluna da uyuyor of

Bir Kur'an'ı reklamlarınıza alet etmediğiniz kalmıştı o da oldu. Şimdi bana kimse o reklamda Kur'an yok demesin.
Ya beğenmediği İstiklal Marşı'nı alet eder ya Kur'an'ı. Böyle süslü şiirler, reklamlar falan gerçekten insanları nereden yakalayacağını iyi biliyorsun Erdoğan.

Biri aciklasin ya neden uzun adam diyolar

Hacı işte biri adını hatırlamıyorum uzun adam diye Erdoğan'a şiir yazmış. Okumaya yüreği dayanmıyor insanın. Öyle bir şiir ki Erdoğan üstünde bir adam yok sanırsın.

Hacı işte biri adını hatırlamıyorum uzun adam diye Erdoğan'a şiir yazmış. Okumaya yüreği dayanmıyor insanın. Öyle bir şiir ki Erdoğan üstünde bir adam yok sanırsın.

Bu aralar pek soyluyorlar eliuzun diye her taraflarda... Ordan cikmistir o..

Saraylimin dedigi daha mantikli geldi bana ne dersin belis

İzlerken tam duygulanacağım bir gülme geliyor

Eeeyyy diye bir giriş yaptı tam beklediğim gibi :111:

Uzun adam gülen cemaatinin ortaya çıkan ses kayıtlarında "tayyip erdoğan " icin kullandıkları isimdir.

Ahanda hani su yolsuzluk, rusvet, hirsizlik yaptigini iddia eden tapelerde he mi?... E bak ben de pek yanilmamisim hani yani...

Son düzenleme:
Kendimi birden sırlar dünyasını izliyor gibi hissettim

çok fantastik olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…