- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.054
İşte laiklere oynanan bi oyun bu laik kadınları mini eteği moda yapıp elediler. Savaşamaz hale geldik. Hep ameriganın oyunu bunlar.
Hımss ojem de kurumadı zaten.fazla layik oldum yine.
Şimdi ben mini etekli ve ojeli olduğum için savaşırken donum görünür diye savaşamıcamnapalım kısmet. Halbusi hayalim bi zeyna gibi olabilmekti. Onun hiç görünmüyo .
Kakao açıkcası o hata sebebi ile olsa amenna ama orada hakikaten İsveç denmek istenmiş.
Hatta İsviçre'nin kısaltmasının da İsveç olduğu vurgulanmış.
Neyse, biz insani vazifemizi yaptık Şükürler olsun.
Bilmemek ayıp değil ki, öğrenmemek ayıp.
değer miydi bir AVM için gençlerin öldürülmesine, insanların gözünü çıkarmaya, gençlerin, yetişkinlerin gidip oturup kitap okuduğu bir yeri ranta açıp orayı rezil etmeye çalışmaya.
aramızdaki fark bu işte. ağaç da kuş da kurt da insan da bizim için değerlidir. hangi görüşten olursa olsun. siz sadece Yasin Börü'ye üzülürken biz Yasin'e de Berkin'e de üzülüyoruz. Siz sadece Şehit Komiser Mustafa Sarı'ya üzülürken biz tekmelerle öldürülen Ali İsmail'e, polis kurşunuyla ölen Ethem'e oğlunu göremeden ölen Mustafa Sarı'ya üzülüyoruz.
biz öldürülen çocuklara da üzülüyoruz, rant için sökülen ağaçlara da üzülüyoruz.
Atatürkçiler mi gönderdiHabur'dan davullarla zurnalarla inenlerin ayağına Devletin Savcısını? Atatürkçüler mi dedi Sayın Öcalan diye? Atatürkçüler mi dedi birkaç Mehmet şehit oluyor diye bu süreç bitmez diye. daha düne kadar kürtçülerle kucak kucağa olanları siz Kürtlerden oy alamadınız diye unutabilirsiniz ama biz unutmayız, tarih bir tık kadar uzakta.
Pagan Araplarda kadına verilmeyen hangi hak İslamla verilmiştir, tek bir tane söyleyin. ama şunu unutmadan, Deve Kervanı olan Hz. Haticeyi ve sonra mirastan yarım pay alan kadınları unutmadan ama!
o zamanlar mini etek, oje mi vardı da o kadınlar kullanmadı? ülkeyi kurtaran kadınların arasında sadece İslamcılar yoktu, Atatürk sevdalısı, Atatürk öldüğünde yas tutan, ağlayan, oğlunun adını Mustafa, Kemal koyan kadınlar da vardı. İslamcıların Kurtuluş Savaşındaki varlığını bu kadar önemsemeyin, düşündüğünüz kadar fazla olsalardı bu kadar kısa sürede eterne edilemezlerdi.
İsveç diye kısaltamazsınız çünkü İsveç ve İsviçre farklı ülkeler, bilmediğiniz kavramları kullanıyorsanız, gelen eleştiriyi de kabul edeceksiniz.
Osmanlı'da haremdeki içoğlanlardan haberiniz var mı? oğlancılık diye bir deyim duydunuz mu hiç? peki ya yaz günü koyuna oğlan almayı tavsiye eden divan yazarlarından Bkz: Kabusname? Osmanlıda genelev olmadığını mı sanıyorsunuz? peki ya Osmanlı Haremindeki cariyeler?
şimdi buraya bu yazdıklarınızı yanlışlayacak en az 50 tane örnek yazarım da din tartışasım yok. nasılsa siz söylediklerinizin yanlış olduğuna inanmayacaksınız, ben de sinirimin bozulup din yüzünden ban yediğimle kalacağım.
Ya ben çok layik olduğumdan dona odaklıyım. Ah bi kurtulsam laiklikten ciddi olcam da. Ama sizi güldürdüysem ne güzel.
hayır olay dalga değil.bilmiyorsak biliyormuş gibi yazmamalıyız.. yanlış bilgilendirmeyi düzeltelimki,bilmeyenler yanlışı doğru sanmasınhımm biraz dalga geçmek olmuşş sen hiç klavye ile yazarken hata yapmasmısınızz..ben bile bazen karıştırıyorum isveç ve işviçreyi
Hayır arkadaşım ben kısaltmak olarak direk isveç yazmıştım sanal alemde çok yaparım kısaltmayı ama isveç ayrı bir ülke olduğunu bilmiyordum.Bilmek zorunda mıyım bu arada?! dünya ülkelerini bilmek ve ögrenmek zorunda değilim ben kendi ülkemi ve kendi illerimi hakkıyla bileyim o bana yeter. Hiç bir zaman avrupa özentimde olmamıştır. ( Aslında çok zaman konuşma dilimle yazdıgım için kelime hatalarımda çok fazla oluyorhımm biraz dalga geçmek olmuşş sen hiç klavye ile yazarken hata yapmasmısınızz..ben bile bazen karıştırıyorum isveç ve işviçreyi
dünya ülkelerini bilmek ve öğrenmek zorunda değilseniz, kalkıp burada insanlara tarih ve devrim dersi vermeyeceksiniz. siz kendi ülkenizin tarihini bile bilmezken örneğin Medeni Hukukun alındığı ülkeyi bilmiyorsunuz, ne hakkında fikir beyan edebilirsiniz ki?Hayır arkadaşım ben kısaltmak olarak direk isveç yazmıştım sanal alemde çok yaparım kısaltmayı ama isveç ayrı bir ülke olduğunu bilmiyordum.Bilmek zorunda mıyım bu arada?! dünya ülkelerini bilmek ve ögrenmek zorunda değilim ben kendi ülkemi ve kendi illerimi hakkıyla bileyim o bana yeter. Hiç bir zaman avrupa özentimde olmamıştır. ( Aslında çok zaman konuşma dilimle yazdıgım için kelime hatalarımda çok fazla oluyor) İnsanların kusurlarını arayıp dalga geçmek isteyenler önce kendi hatalarına baksınlar derim
Çok hirslanmislar anliyorum :)
Hazmetmek zordur tabi laik kemalistler bu ülke kendilerinin sanardi bir vakte kadar meydanda istediği gibi at koşturmak onlara mahsus bir ilke idi. Kolay değil tabi neredeeeeeen Nereyeee (!)
Neyse üzülmeyin bu kadar ; ) Bakarsınız ulke yönetiminde yine söz sahibi olmussunuz
Gezi olaylarında Polisime abd almanyanın polisini örnek gösteren içimizdeki zavallılar daha sonra eylemcilere karşı almanya polisinin takındığı tutumun aynısını Türk Polisi yapsa ne olurdu veya abd polisi gibi eli silahsız masum genci öldürse mesela? Ben bunun gibi özenti insanlara sinir oluyorum.değişik ülkeleri keşke gezebilsem keşke o insanlarını kültürlerini öğrenebilsem avrupa hayranlığı başka oraları keşfetmek ve tanımak başka şeylerdir. haa evet avrupa hayranlığı şudur çıkar orada absürt bir moda bi bakarsın hop burada bizim gençlerin ellerinde dillerinde ...avrupa hayranlığı kendi ülkeni beğenmessin gider yok avrupa şöyle avrupa böyle der översinde översin..haa bu tiplere ifrit oluyorum o artı benim avrupada yaşayan kuzenlerim var o övülen avrupalıları size bir anlatsalar tee. böyle bakarsınızzama farklı bir kültürü tanımak o kültürün güzel olan yönlerini almak isterimm..
Tayipist bu superdi isteNe zaman, hangi dönemlerde Kemalistler böyle birşey sandı? Detay verirmisiniz? Hangi durum ve hareketler sizi bunu düşünmeye itti?
Bunun konuyla ilgisi nedir? Konu nasıl hep o Kemalistlere geliyor?
Ayrıca Kemalist nedir arkadaş ya? Kemalistliğin tanıumı nedir? Kemalist aşağı Kemalist yukarı.
Atatürk'ü seven, ona saygı duymak Kemalistlik, Kemalistler de dinsiz, soysuz, ateist, pis, tü, kaka. Atatürk Kemalistlik diye bir akım, bir çete, bir topluluk yarattı sanki.
Tayipist dicem ben de artık Tayyip hayranlarına, sonra da onlara bazı sıfatlar bulacam. Çok kolay çünkü isim takıp, sıfat yaftalamak...
Benim 1 ülkeyi bilmediğimi dünya meselesi yapan arkadaşlar acaba dünya üzerindeki 206 ülkenin hepsinin ismini ve kültürünü biliyor musunuz?! Merak ettim
alakasız yerden gidiceğim diyorsunuz yani. yaşınız kaç? benimki 29 öyle çok genç sayılmam yani.Gezi olaylarında Polisime abd almanyanın polisini örnek gösteren içimizdeki zavallılar daha sonra eylemcilere karşı almanya polisinin takındığı tutumun aynısını Türk Polisi yapsa ne olurdu veya abd polisi gibi eli silahsız masum genci öldürse mesela? Ben bunun gibi özenti insanlara sinir oluyorum.
Artı Muhabbet - Billur Kalkavan - Başörtüsü bu videoyu izlemeleri tavsiye ederim bu özenti gençlere
say o ülkeleri söyleyeceğim.Benim 1 ülkeyi bilmediğimi dünya meselesi yapan arkadaşlar acaba dünya üzerindeki 206 ülkenin hepsinin ismini ve kültürünü biliyor musunuz?! Merak ettim