Tayyip Erdoğan takıntısına neden olanları açıklıyorum

atatürkü her türlü kirli pis işlerine alet edenlerin şimdi çıkıp da bizlere laf söylemeye hakkı yok.2 agaç için dünyayı ayağa kaldıran her yeri yıkıp yakan Şerefli Polisime taş atan ve hamile olan eşini dul doğmamış çocugunu yetim bırakanlar soruyorum size şuanda Askerim Polisim Şehid ediliyor ''NEREDESİNİZ''?! İnsanın değeri 2 ağaç kadar bile mi değil?!..
atatürkcü geçinenler şimdi 35 bin fidanımın katili olan pkk bir olup şerefli Türk askerine karşı geliyorlar..
okypete verecek cevabınız çok ise bir tanesini verseymişsiniz malum bir çok yerde çok da güzel diyologa giriyorsunuz hayırdır burada neden kaçındınız? Bana çıkıp kadın hakkından söz edeceksin ama ben sana Kadına değerinin laiklikle değil İslamla verildiğini söyleyince susacaksınız ilginç doğrusu Sanırım sizde de süleyman demirel olma özentisi var.malum şahısta başörtülü okumak isteyenler arabistana gitsin demişti yıllar önce ama şimdi başörtülü olarak öz yurdumda okuyabiliyoruz. BU ÜLKEYİ ELİ OJELİ MİNİ ETEKLİ KADINLAR KURTARMADI Kİ,NEDEN BEN BENİM ÜLKEM OLAN YERİ BIRAKIP BAŞKA ÜLKEYE GİDEYİM?!!
Benim isveç diye kısaltarak yazmam bir türk olarak size neden bu kadar çok agır geldi acaba?! Kadının hayvan gibi değer görmesi nasıl olur biliyor musun? Develet eliyle açılan genelevlerde fuhuş yaptırarak erkeklere bir malmış gibi sattırarak olur!.. O beğenmediğin Arabistan dan dünyaya yayılan din olan ''İSLAM'' Anneye Öf bile denilemez diyerek Kadına Olan 'SAYGIYI'' ögretiyor. Cennet Anaların Ayakları Altındadır diyerek Cenneti kazanmanın yolunun ''KADINDAN'' geçtiğini söyleyerek erkeklere Eşlerinize karşı iyi olun,Çocuklara da Annelerinize karşı saygılı hürmetli olun diyerek Kadını ''YÜCELTİYOR'' ve gerçek değerini veriyor. Kadına değeri ne irandan nede Arabistan sadece ve sadece ''DİNİ EĞİTİMDEN'' öğrenip alabilirsiniz. nasıl ki şimdiki kemaliz ve laik geçinenler bunu kullanıp insanlara zulüm ediyorsa, bazı kendini bilmezler de ''DİNİMİZİ'' kendi kafalarına göre yorumlayıp kullanıyor

yalnız o savaşın sonunda sopayı yerseniz, yine İstiklal Mahkemelerinde asılırsanız böhhüüü demokrasi çok faşik diye ağlamak yok bu sefer, baştan anlaşalım.
Sonrada çıkar burada işidin barbarlıgından bahsedersiniz peki soruyorum size şu cümlelerinizle sizin o zalim barbar işidden ne farkınız var?! İnsanların asılmasından bu kadar zevk ve gurur duyacak bir kadının varlığına inanamazdım demek ki böyleleri de varmış

Çok güzel ve yerinde bir yorum olmuş tebrik ederim

Ah ki ah... Ben dizi seyretmem hanımefendi. Hatta rüya da görmem :)
Osmanlı'yı da asla kötülemem. Bunu bizzat Osmanlı ve 1. Dünya Savaş'ı seminerlerinde İlber hocanın tezleri ile dinledim.
Kanıtlı yani :)
Benim atam Anıtkabir'de yatıyor sizinkini bilemem :)

ben şuna karar verdim saraylım sen bence tayyibi kıskanıyorsunn..

Ilahi :)
Bir de kurtuluş Savaşı nedir diye sormuşsunuz.
İngiliz oyunu İngiliz

Benim atalarim köklü osmanlıya dayanıyor 1300 lu yıllara acaba ataniz geçmişi ailesi soyu hakkındaki bilgilerinizide paylasirmisiniz rica etsem

Ilahi :)
Bir de kurtuluş Savaşı nedir diye sormuşsunuz.
İngiliz oyunu İngiliz

İlkokulda bazı dersler anlatılmamış gibi hareket edilince yeniden okumalarını önerdim naçizane @HayyaL Dilerim sadece klavye kahramanlığıdır yazılan anlamsız ve Türkiye Cumhuriyetine karşı yorumlar , gerçek olduklarını düşünmek can yakıcı.

Erdoğan'dan nefret etmiyorum, etmem, edemem. Nefretin de saplantılı bir duygu olduğunu düşünüyorum. Erdoğan bu ülkenin cumhurbaşkanıdır ve makamına saygım sonsuz. Fikirlerini desteklemiyorum, anlayabildiğim kadarıyla karakterini de hoş bulmuyorum ama onun da haklı olduğu konular var. Kaldı ki bu ülkenin meclisinde bugün HDP'nin bile 80 taneydi sanırım milletvekili var. Asla Erdoğan'ı desteklemem, oy vermem ama nefret etmeyi de gereksiz buluyorum. Akp yapı itibariyle zaten bana ters ve bunun Erdoğan'la alakası da yok. Siyasetçiler gelir geçerler, nefret gibi şeylerle kendimizi karartmaya gerek yok.

değer miydi bir AVM için gençlerin öldürülmesine, insanların gözünü çıkarmaya, gençlerin, yetişkinlerin gidip oturup kitap okuduğu bir yeri ranta açıp orayı rezil etmeye çalışmaya.
aramızdaki fark bu işte. ağaç da kuş da kurt da insan da bizim için değerlidir. hangi görüşten olursa olsun. siz sadece Yasin Börü'ye üzülürken biz Yasin'e de Berkin'e de üzülüyoruz. Siz sadece Şehit Komiser Mustafa Sarı'ya üzülürken biz tekmelerle öldürülen Ali İsmail'e, polis kurşunuyla ölen Ethem'e oğlunu göremeden ölen Mustafa Sarı'ya üzülüyoruz.
biz öldürülen çocuklara da üzülüyoruz, rant için sökülen ağaçlara da üzülüyoruz.

atatürkcü geçinenler şimdi 35 bin fidanımın katili olan pkk bir olup şerefli Türk askerine karşı geliyorlar..
Atatürkçiler mi gönderdiHabur'dan davullarla zurnalarla inenlerin ayağına Devletin Savcısını? Atatürkçüler mi dedi Sayın Öcalan diye? Atatürkçüler mi dedi birkaç Mehmet şehit oluyor diye bu süreç bitmez diye. daha düne kadar kürtçülerle kucak kucağa olanları siz Kürtlerden oy alamadınız diye unutabilirsiniz ama biz unutmayız, tarih bir tık kadar uzakta.
Pagan Araplarda kadına verilmeyen hangi hak İslamla verilmiştir, tek bir tane söyleyin. ama şunu unutmadan, Deve Kervanı olan Hz. Haticeyi ve sonra mirastan yarım pay alan kadınları unutmadan ama!
o zamanlar mini etek, oje mi vardı da o kadınlar kullanmadı? ülkeyi kurtaran kadınların arasında sadece İslamcılar yoktu, Atatürk sevdalısı, Atatürk öldüğünde yas tutan, ağlayan, oğlunun adını Mustafa, Kemal koyan kadınlar da vardı. İslamcıların Kurtuluş Savaşındaki varlığını bu kadar önemsemeyin, düşündüğünüz kadar fazla olsalardı bu kadar kısa sürede eterne edilemezlerdi.

İsveç diye kısaltamazsınız çünkü İsveç ve İsviçre farklı ülkeler, bilmediğiniz kavramları kullanıyorsanız, gelen eleştiriyi de kabul edeceksiniz.
Osmanlı'da haremdeki içoğlanlardan haberiniz var mı? oğlancılık diye bir deyim duydunuz mu hiç? peki ya yaz günü koyuna oğlan almayı tavsiye eden divan yazarlarından Bkz: Kabusname? Osmanlıda genelev olmadığını mı sanıyorsunuz? peki ya Osmanlı Haremindeki cariyeler?
şimdi buraya bu yazdıklarınızı yanlışlayacak en az 50 tane örnek yazarım da din tartışasım yok. nasılsa siz söylediklerinizin yanlış olduğuna inanmayacaksınız, ben de sinirimin bozulup din yüzünden ban yediğimle kalacağım.

Son düzenleme:
Benim atalarim köklü osmanlıya dayanıyor 1300 lu yıllara acaba ataniz geçmişi ailesi soyu hakkındaki bilgilerinizide paylasirmisiniz rica etsem

Soy kavgası tehlikelidir , Türkler göçebe olup sonrasında yerleşik hayata geçmişlerdir. İşin erbabı birine denk gelirseniz sizin soy haritanızı çıkardığında ; soyunuz ummadığınız yerden de çıkabilir.

Yıl 2015 , şimdi de kimin soyu nereye dayanıyor tartışmasına mı başlayacağız ? Soyu Osmanlı Sarayına dayanmayanları vatandaşlıktan mı çıkaracağız ? Ulaşmak istediğiniz sonuç nedir ?

Tek bayrak altında hür yaşamak mı kanımıza dokunuyor ? " Ne Mutlu Türküm Diyene" sözünü Atatürk boşa mı sarf etmiştir ?

neden o savaş çıkarsa muhaliflerin nasıl tasviye edileceğini sanıyorsunuz? diyelim ki bir savaş çıktı ve laikçiler! kaybetti, ne yapacak sanıyorsunuz islamcılar, çok güzel yarıştınız tebrik ederiz, diye elimizi sıkacaklarını mı? bizi kılıçtan geçirecekler. Savaşın gerçeği bu.
ha insanlar asılsın ister miyim? ben doğrudan idam cezasına karşıyım zaten.
barbar işidden ne farkım var biliyor musunuz? ben karşı görüşte olduğum birine ironiyle karışık bir yorum yapabiliyorum, kafa kesmiyorum.
ironiden anlamayan insana da aşina değilim zaten. ben de elimde sayaç bekliyorum çünkü sizi ne zaman asacaklar diye.

dedelerimden bende bahsedeyim ikiside subaydı babam gibi. ikiside savaştı bu ülke için. biri arapların eline düşmüş. işkenceler,susuz bırakmalar,at idrarı içirmeler,diğeri ruslarla savaşmış. kolundan yemiş mermiyi. çıkmayın komutanım demişkler askerleri dinlememiş. çıkmış siperden. gazi olmuş. anne tarafım benimde osmanlıya gider. osmanlıda dedelerimin dedeleri osmanlı sarayında çalışmışlar.
kısaca kök karşılaştırmanın anlamı yok. hepimizin kanında osmanlı kanı var.. zaten osmanlı saf türk olmadı hiç. karışıktı.kısaca kozmopolitti osmanlı. hepimiz gibi

Hanımefendi, siz nasıl kutsalınıza laf söylendiğinde sinirleniyorsanız ben de benim kendime göre kutsalım olan Atatürk'ün adı "kirli pis işler" veya "genelevlerde fuhuş" ile birlikte anıldığında sinirleniyorum. Lütfen birbirimizi iki tarafın da kazanmasının mümkün olmadığı bir tartışmayla kırmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…