- 16 Haziran 2011
- 14.836
- 62.005
Hihim yıkıp adını Anadolu Cumhuriyeti yapacağız (!) :)
Yönetim biçimine gelince değişmeyen tek şey değişimdir efendim fazla anayasaya guvenmemek gerek ne de olsa ayet hükmünde değil su götürmez maddeler dediğin bir bölünmeye bakar bir kaos ortamı ve iç savaş ardından yeni bir düzen insaasi ve tatatataaaam !
:))) çik sivimlisin chelzy
:)) adiyos chelzyUzgunum sen degilsin kontes :)
Sizler hilafeti getirene kadar gorusmemek dilegiyle.cia'o.
Soruyu naiflikten uzak kaba şekliyle de alalım bi ona göre :)Sizin istediğiniz yönetim şekli cumhuriyet değil iken mevcut düzeni bozup yeniden cumhuriyet kuracaksınız öyle mi ? O bölünmeler ve kaoslar nelere sebebiyet verir haberiniz var mı ? Yeni bir cumhuriyet sevdasına öykünüp bir anda bir başka ülkenin sömürgesi olmak mıdır arzunuz ?
Dedelerimiz neden bu uğurda savaş verdi ? Kurtuluş Savaşı mücadelesi nedir açın okuyun naçizane.
Düzeni bozup kaos ortamından yeni bir düzen çıkarabileceğini umut edenler bu uğurda kendi canlarını ve en yakınlarını kaybetmeyi göze alıyorlar demektir. Gerçekten Türkiye Cumhuriyetini bu denli sevmiyor musunuz ? ( bu sorunun en naif ve kibar halidir )
Türkiye Cumhuriyetiyle bir işleri yok onların.
Yeni Osmanlı İmparatorluğunu kuracaklar.
Padişah hazır,veziriazam hazır,saray hazır...
Şakşakçılarada sarayda ibrikçibaşılık verilecekmiş
Inanın dedelerimiz carsaflilara kapali lara zulmedilecegini salci baciyi şapka takmayanlarin alimlerin asilacagini bilseydi inan killari kipirdamazdi bu topraklar iman gucuyle kazanildi sehitkamil i bilir misiniz gazi antepin ilk şehidi annesinin örtüsüne el uzatıldı diye fransız askerlerine kafa tuttuğu karşı geldiği için sunguyle sehit edildi...Sizin istediğiniz yönetim şekli cumhuriyet değil iken mevcut düzeni bozup yeniden cumhuriyet kuracaksınız öyle mi ? O bölünmeler ve kaoslar nelere sebebiyet verir haberiniz var mı ? Yeni bir cumhuriyet sevdasına öykünüp bir anda bir başka ülkenin sömürgesi olmak mıdır arzunuz ?
Dedelerimiz neden bu uğurda savaş verdi ? Kurtuluş Savaşı mücadelesi nedir açın okuyun naçizane.
Düzeni bozup kaos ortamından yeni bir düzen çıkarabileceğini umut edenler bu uğurda kendi canlarını ve en yakınlarını kaybetmeyi göze alıyorlar demektir. Gerçekten Türkiye Cumhuriyetini bu denli sevmiyor musunuz ? ( bu sorunun en naif ve kibar halidir )
Soruyu naiflikten uzak kaba şekliyle de alalım bi ona göre :)
Inanın dedelerimiz carsaflilara kapali lara zulmedilecegini salci baciyi şapka takmayanlarin alimlerin asilacagini bilseydi inan killari kipirdamazdi bu topraklar iman gucuyle kazanildi sehitkamil i bilir misiniz gazi antepin ilk şehidi annesinin örtüsüne el uzatıldı diye fransız askerlerine kafa tuttuğu karşı geldiği için sunguyle sehit edildi...
Nefret diyeyim yine kibarca.
Bizim dünyaya geliş sebebimiz belli bizi hayvanlardan diğer canlılardan ayıran özellik var fazla ayrıntıya girmek istemiyorum dini konular yasakmis benim dedelerim o uğurda ölmeyi seçecek insanlardı eminim ben gaziantep liyim kurtuluş mücadelesini halkın silahsiz tirpanla orakla kendi kendine verdiği o güzel insanların torunuyum gurur duyuyorum. Geçmişe baktığımda hacilarin hocaların filmlerde sapık uckagitci gosterilmrlrini kapali ya suudi a rabistana git begrnmiyorsan sözlerini kuran kurslarına yapılan baskınları ve ayin yapılırken yakalandı adı altında gazete manşetlerini pislikleri gömülen kuranı kerimleri başı kapali diye askerinin yemin törenine katılamayan anaları toplumda rencide edilen kadınları düşündükçe inanın çok ofkeleniyorum nerde kadın hakları.... O yüzden birşeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum. Sen ülkeyi dinsiz yönet dine ait bişey uygulama amenna ama kişinin yaratilisinda olan inanç isteğine niye müdahale ediyorsun birde diğer dinlere bakın biz müslümanları dağıtan oyuna kurban gittik. O yuzden ortadoğu kan golüne döndü.Yakın dönem tarihini bilip , gözümüzle gördüğümüz yıllara dair tarihi çarpıtmasak sorunlar da olmayacak farkında mısınız ? Bir kişi veya birkaç kişinin saygısızlığını genele mal edip mevcut yönetim şeklini değiştirme çabası veya hayali içinde olmak sağlıklı bir bakış açısı değil.
Benim rahmetli büyük dedem yeniden giderdi bence , sizin ailenizi bilemem.
yalnız o savaşın sonunda sopayı yerseniz, yine İstiklal Mahkemelerinde asılırsanız böhhüüü demokrasi çok faşik diye ağlamak yok bu sefer, baştan anlaşalım.Hihim yıkıp adını Anadolu Cumhuriyeti yapacağız (!) :)
Yönetim biçimine gelince değişmeyen tek şey değişimdir efendim fazla anayasaya guvenmemek gerek ne de olsa ayet hükmünde değil su götürmez maddeler dediğin bir bölünmeye bakar bir kaos ortamı ve iç savaş ardından yeni bir düzen insaasi ve tatatataaaam !
valla sizin dedenizi bilmem de benim dedem Çerkez Ethem'in çetesindeydi, ölene kadar da oyunu CHP'ye verdi, Atatürk'le Ethem'in yollarının ayrılmasına rağmen.Inanın dedelerimiz carsaflilara kapali lara zulmedilecegini salci baciyi şapka takmayanlarin alimlerin asilacagini bilseydi inan killari kipirdamazdi bu topraklar iman gucuyle kazanildi sehitkamil i bilir misiniz gazi antepin ilk şehidi annesinin örtüsüne el uzatıldı diye fransız askerlerine kafa tuttuğu karşı geldiği için sunguyle sehit edildi...
:) ekmek almaya gidiyorum geldiğimde anlasalim lütfenyalnız o savaşın sonunda sopayı yerseniz, yine İstiklal Mahkemelerinde asılırsanız böhhüüü demokrasi çok faşik diye ağlamak yok bu sefer, baştan anlaşalım.
dikkat edin, ekmek alırken gaz fişeği falan denk gelmesin, malum kurşun adres sormadığı gibi, yaş ve siyasi görüş de sormaz.:) ekmek almaya gidiyorum geldiğimde anlasalim lütfen
Kaslarımın arasından gelsin domdom kurşunu !dikkat edin, ekmek alırken gaz fişeği falan denk gelmesin, malum kurşun adres sormadığı gibi, yaş ve siyasi görüş de sormaz.
yok genelde gaz fişiğiyle göz çıkarma odaklı çalışıyorlar ama sizin yukarlarda tanıdıklar var bi sorun bakalım, kaşa domdom kurşunu olur mu?Kaslarımın arasından gelsin domdom kurşunu !
Olur olur kırmazlar kontesleriniyok genelde gaz fişiğiyle göz çıkarma odaklı çalışıyorlar ama sizin yukarlarda tanıdıklar var bi sorun bakalım, kaşa domdom kurşunu olur mu?
eh tamam o zaman. yanlız dikkat et kontes malum sizin cenah bugün kontes ilan ettiğine yarın paralelci diyor, kim vurduya gidersin valla.Olur olur kırmazlar konteslerini